29/8 ZZP-ers Markt

Op woensdag 29 augustus 2012 vindt in Restaurant Magnolia’s van BurgGolf een mini-beurs plaats met 6 lokale bedrijven die zich presenteren aan de bezoekers. Gedurende de hele bijeenkomst zullen deze bedrijven u kennis laten maken met hun producten en diensten en u uitleggen wat ze voor u of uw bedrijf kunnen betekenen.

Dit natuurlijk allemaal in de onspannen sfeer die u van ons gewend bent. We zien u graag 29 augustus bij BurgGolf!

Tijdens deze Open Coffee zullen de volgende bedrijven zich presenteren:

Tuynplan

Door zijn tuinontwerpen vertelt Tuynplan u het verhaal van uw tuin. Dat verhaal hoeft helemaal niet hoogdravend te zijn. Een klein verhaaltje van intimiteit is vaak ruimschoots genoeg.

Als het maar wel uw verhaal is, een weerslag van hoe u de tuin wenst te beleven. Vervolgens vertaalt Ron van de Straat van Tuynplan dat verhaal naar een ontwerp en vormgeving.
Kijk voor meer informatie op http://tuynplan.nl/

Bewust Gezond

Bewust Gezond helpt mensen met chronische klachten. Met iriscopie wordt de oorzaak van de klacht achterhaald. Vervolgens wordt het het zelfgenezend vermogen met kruiden en lichaamsbewustwording gestimuleerd.

Daarnaast organiseert Marja Flinterman van Bewust Gezond activiteiten op het gebied van kruiden en lichaamsbewustwording.
Kijk voor meer informatie op http://www.bewustgezond.com/

Mirelle Vegers

Vanuit een passie voor paarden schildert Mirelle, in opdracht en meestal vanaf foto, prachtige realistische olieverf paardenportretten: een uniek cadeau of een prachtige herinnering.
Voor meer info: www.facebook.com/paardenportretten

Sinds 2003 helpt zij daarnaast vanuit haar grafisch ontwerp bureau FrenkDesign, bedrijven en particulieren met hun grafische uitingen. Dat varieert van logo’s, websites en illustraties tot complete visuele identiteiten.
Voor een indruk van haar werk: www.frenkdesign.nl

De Smitse

De Smitse biedt mensen ontspanning door onder meer:

  • lichaamsbewustzijn en yoga,
  • mindfulness en meditatie,
  • energetische massage

Renée Smits van De Smitse helpt u met het in balans brengen van uw lichaam en uw geest.
Kijk voor meer informatie op http://desmitse.nl/

De Zaak Partners

Kijkt u eens om u heen, naar uw vrienden, uw kennissen, collega’s. Ongetwijfeld kent u mensen die het over een andere boeg zouden willen gooien en hun manier van leven willen veranderen. Hoe zit dat eigenlijk bij u? Hoe tevreden bent u met uw werk? Met uw inkomsten en uw toekomstperspectieven?

Een gezonder leven met minder stress, een hoger inkomen en vrijheid om zelf uw tijd in te delen: dat is wat Henny Bergman van De Zaak Partners u te bieden heeft!
Kijk voor meer informatie op http://www.dezaakpartners.myflpbiz.com

Aurore Kleuradvies

Via Aurore Kleuradvies gaat Anjo Arntz al 9 jaar de uitdaging aan om dames en heren te leren hun unieke persoonlijkheid optimaal te presenteren. Uw persoonlijke kleurenanalyses, figuuranalyses, garderobeadviezen en presentaties voor groepen groter dan 25 personen zijn bij haar in goede handen.

Ook voor úw bedrijf is het een must dat u en uw medewerkers een goede eerste indruk maken!
Kijk voor meer informatie op http://www.aurorekleuradvies.nl/

Uw presentatie in het najaar?

Tevens zijn we voor in het najaar nog op zoek naar één of twee bedrijven die een presentatie willen verzorgen en de Open Coffee willen sponsoren.
Heeft u interesse, laat het ons dan weten!

Waar en wanneer?

De Open Coffee vindt deze maand plaats op woensdag 29 augustus aanstaande tussen 9 en 11 uur, in Restaurant Magnolia’s van BurgGolf, Weg door de Berendonck 40 te Wijchen.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2012 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×