27/2/2013 Minibeurs Open Coffee Wijchen

Tijdens deze Open Coffee is restaurant Magnolia’s omgebouwd tot een minibeurs met de volgende standhouders:

Develop Training & Coaching

Develop Training & Coaching helpt ondernemers bij het aantrekken van nieuwe klanten. Iets wat veel ondernemers moeilijk vinden, ze zijn immers specialist op een ander gebied, maar wat de levensader is van ieder bedrijf. We helpen je om met minder moeite meer klanten te krijgen.
Meer informatie: www.tipsvoormeeromzet.nl

Elle Financieel support

Het adviesbureau van Elle Veltmaat voor de ondernemer van nu voor financiële, administratieve en fiscale zaken. Ons uitgangspunt is dat een ondernemer zich pas helemaal kan focussen als de financiën op orde zijn. Ongeacht waar we u bij kunnen ondersteunen, wij zorgen ervoor dat uw cijfers een heldere taal spreken.
Meer informatie: ellefinancieelsupport.nl

Gezina

Gezina is sinds 1988 de praktijk voor psycho-sociale therapie, supervisie en familie-opstellingen van Ineke Hamstra.  Ze geeft individuele en relatietherapie en houdt maandelijks workshops Familieopstellingen. Daarnaast is ze docent voor (aankomende) psychosociaal therapeuten en accrediteur van de Stichting Keurmerk Beroepsscholingen.
Meer informatie: www.gezina.net

Hilbrands EHBO

Frank Hilbrands werkt sinds april 2010 als zelfstandige instructeur Bedrijfshulpverlening BHV / EHBO / Reanimatie. Hilbrands EHBO richt zich op het organiseren en uitvoeren van opleiding, bijscholing, adviseren, begeleiden. Door de kunst van lesgeven te koppelen aan praktijkkennis, ondersteund door een gecertificeerde instructeur, wordt een juiste balans bereikt binnen alle trainingen.
Meer informatie: www.hilbrandsehbo.nl

MKB Huis

MKB Huis is een nieuw initiatief van Frank Edeling, bekend van OntSpanje met Tapas. MKB Huis is een overkoepelende onderneming voor en door MKB’ers. Wij hebben de expertise in huis die uw bedrijf verder helpt naar een professionele en stabiele onderneming. Of het nu gaat om personeelsadvies, coaching, personeelsuitjes, catering of financiële ondersteuning; MKB Huis brengt u verder.
Meer informatie: www.mkbpoadvies.nl

Passionate Living

Carla Jansen van Rosendaal van Passionate Living levert coaching en training voor hoogopgeleide vrouwelijke ondernemers die het contact met hun hart, lef en kracht willen (her)vinden om dan daaruit hun droombedrijf op te bouwen of uit  te breiden. Dit met behulp van o.a.  hartcoherentie en mindset.
Meer informatie: stressuitfocusaan.nl

Extra: Coffeebonus

We hebben al vaker te horen gekregen dat de Open Coffee voor sommige ondernemers net iets té vrijblijvend is, en dat een intensievere ‘sessie’ ook op prijs wordt gesteld. Mario Derksen (nieuwsbrief.it) en José Peters (Mens & Relatie) springen in dit gat met hun concept de Coffeebonus. Aansluitend op de minibeurs nodigen zijn u uit bij hun aan te schuiven. Meer informatie vindt u hier, direct aanmelden hier.

Tot 27 februari bij restaurant Magnolia’s van BurgGolf!

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2013 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×