27/6 De laatste voor de vakantie!

Volgende maand is er geen Open Coffee in verband met de vakantie, maar deze maand zijn we er natuurlijk wel. Aanstaande woensdag 27 juni bij BurgGolf Wijchen, waarbij wij als organisatie graag zelf de koffie aanbieden. Deze maand dus ook geen spreker, maar een vrije inloop tussen 9 en 11 uur.

Augustus

Voor de Open Coffee van augustus willen we zoals ook al eerder aangegeven een soort mini-beurs maken met zes stands, waarbij lokale ZZP-ers zich gedurende de hele Open Coffee kunnen presenteren. We hebben reeds vijf aanmeldingen voor deze beurs, dus mocht je nog interesse hebben, laat ons dat dan zo snel mogelijk weten per email op [email protected] of spreek ons aan tijdens de bijeenkomst van volgende week.

Oktober (en daarna)

De Open Coffee in de huidige opzet valt en staat natuurlijk met jullie als plaatselijke ondernemers die veel en graag op de koffie komen. En het leuk en zinvol vinden om de Open Coffee als podium te gebruiken om meer over het eigen bedrijf te vertellen. In de afgelopen jaren is er al een keur aan ondernemers voorbij gekomen en we hopen dat de Open Coffee steeds gesponsord kan blijven, zodat we niet als bij andere Open Coffees allemaal apart en per consumptie af hoeven te rekenen.

Uiteraard hebben we daarbij jouw hulp als bezoeker nodig. Heb jij een goed verhaal van ongeveer 15 minuten, dynamische en praktisch toepasbaar voor kleine tot middelgrote ondernemingen, dan hopen we van harte dat jij een keer tijdens de Open Coffee dat verhaal wil komen vertellen.

Je hebt uiteraard een direct bereik bij je doelgroep, hebt voldoende mogelijkheden om na te praten met die ondernemers en wordt gepromoot via onze persberichten (800 lokale en regionale ondernemers en alle regionale media) en social media als onze Linkedin groep (260+ members) en Twitter (180+ followers).

De kosten? De koffie en toebehoren. Dat komt afhankelijk van het bezoek gemiddeld neer op ongeveer 200 tot 300 euro.

Mocht je interesse hebben voor bijvoorbeeld de Open Coffee van oktober (of daarna), laat ons dan iets weten op [email protected].
Wij zouden het hartstikke leuk vinden!

Waar en wanneer?

De komende Open Coffee vindt plaats op woensdag 27 juni aanstaande, tussen 9 en 11 uur bij Restaurant Magnolia’s van BurgGolf, Weg door de Berendonck 40 in Wijchen.

Graag tot dan!

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2012 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×