15/12 Wijchen Schaatst!

Er is al weer een jaar bijna voorbij. Wat zal ons 2011 gaan brengen? Zal de economie weer gaan aantrekken? Er zijn nog vele vragen, maar hopelijk gaan wij, als ondernemers, een goed jaar tegemoet.

Het afgelopen jaar was ons eerste “Open Coffee jaar”. En het smaakt naar meer, dus wij gaan gewoon door. BurgGolf Wijchen was het hele jaar de gastlocatie en dat is ons prima bevallen.
Dus vanaf januari 2011 bent u daarom elke laatste woensdag van de maand tussen 9 en 11 uur weer van harte welkom bij BurgGolf Wijchen (tenzij anders aangegeven).

Aangezien Wijchen Schaatst achter het Kasteel haar schaatstent heeft opgeslagen, zal de laatste Open Coffee bij wijze van uitzondering daar gehouden worden. Niet, zoals gebruikelijk, op de laatste woensdag van de maand, maar op woensdag 15 december van 10.00-12.00 uur.

Jack van Oosterhout van Philipsen, Accountants & Adviseurs, zal tijdens deze bijeenkomst een presentatie houden over eindejaarstips en -actualiteiten. Ook zij zullen u de koffie aanbieden.

Wijchen Schaatst

In de Kasteeltuin komt van zondag 5 december 2010 t/m zondag 2 januari 2011 een kunstijsbaan te liggen in een sfeervolle entourage. Aangevuld met optredens en goede horeca zal een laagdrempelig en dynamisch evenement voor jong en oud opgezet worden. Dus overdag gezellig schaatsen maar in de avond ook genieten van muziek en theater. Kernwaarden hiervoor zijn gezelligheid, familiegevoel en sporten met plezier. Meer informatie op www.wijchenschaatst.nl

Let op: De Open Coffee wordt dan bij wijze van uitzondering gehouden van 10 tot 12 uur in de schaatstent achter het Kasteel in Wijchen.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2010 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×