12/12 Open Coffee Wijchen bij Wijchen Schaatst met speciale gasten

Wijchen Schaatst heeft voor de tweede keer achter het Kasteel haar schaatstent opgeslagen, en net als in 2010, zal de laatste Open Coffee Wijchen weer daar gehouden worden. Niet, zoals gebruikelijk, op de laatste woensdag van de maand, maar op woensdag 12 december van 09.00-11.00 uur.

Deze Open Coffee Wijchen zal samen met VONK georganiseerd worden. VONK betekent Vrouwelijke OnderNemers Koppelen en is een vrouwennetwerk voor Wijchense onderneemsters. VONK is in maart 2012 opgericht door Helga Geelen van Yellowart Fotografie en Astrid Schraven van De Loft interieurontwerp & Styling. Zij komen maandelijks bij elkaar in Zaal Sterrenbosch om ervaringen te delen en elkaar te  inspireren in alles op het zakelijke vlak.

Speciale gasten
Op vrijdag 16 november is Dhr. (Hans) Verheijen geïnstalleerd als de nieuwe burgemeester van Wijchen. Dhr. Verheijen zal zich tijdens de Open Coffee voorstellen en tevens zal hij zijn visie met betrekking tot het ondernemersklimaat in Wijchen delen met de ondernemers. Na de presentatie van Dhr. Verheijen zal Nadja Spooren van muziekpraktijk Pandemonium een muzikaal intermezzo verzorgen op de panfluit. Nadja zal op de panfluit haar muzikale talenten ten gehore brengen.

Na de presentatie van burgemeester Verheijen en het muzikale intermezzo is er ruimschoots tijd om te netwerken en plannen te smeden voor 2013.

Sponsor
De koffie met traktatie wordt u aangeboden door Horeca Wijchen Events. Zij verzorgen tijdens Wijchen Schaatst de horeca en vonden het een leuk idee om voor deze Open Coffee de koffie en traktatie te sponsoren. En natuurlijk waarderen wij dit zeer.

Waar en wanneer
De Open Coffee vindt op woensdag 12 december tussen 9.00 en 11.00 uur plaats in de schaatstent van de kasteeltuin van Wijchen Schaatst.

NB. Voor 2013 zoeken wij nog steeds leuke sprekers en koffiesponsoren. 
Heeft u interesse, laat het ons dan weten via de website www.opencoffeewijchen.nl of spreek de organisatie gewoon even aan.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2012 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×