Jouw presentatie

Misschien heeft u wel iets interessants dat u wilt delen met de bezoekers van de Open Coffee Wijchen.

We bedoelen niet zozeer uw standaard bedrijfspresentatie. Die vertelt u ons natuurlijk gewoon bij een kopje koffie. Maar misschien heeft uw bedrijf wel dat ene ludieke product of idee dat u wilt delen met de rest.

Dat kan. Laat ons weten wat u te vertellen heeft middels onderstaand formulier. Wij nemen contact met u op en samen kijken we wat we de bezoekers kunnen aanbieden.

Als organisatie hebben we inmiddels ruime ervaring met de reacties op de verschillende presentaties. Zodra het voor een ondernemer niet meer praktisch toepasbaar of herkenbaar is, haakt hij of zij af. Dat klinkt wat kort door de bocht, maar laat het in plaats daarvan een uitdaging zijn ;) Tijdens de presentatie voelt u snel genoeg zelf aan hoe het publiek reageert.

Daarnaast hebben we gemerkt dat een presentatie van ongeveer een kwartier het meest positieve effect bereikt. Na een presentatie van 15 minuten wordt er nagepraat over de presentatie, bij langere presentaties vooral over de duur van de presentatie… Bezoekers komen natuurlijk ook om onderlinge contacten aan te trekken en nieuwe contacten te leggen!

Wat kost een presentatie?

Als u een presentatie geeft tijdens de Open Coffee, is de enige tegenprestatie die we van u vragen dat u de koffie van die bijeenkomst betaalt. Deze is afhankelijk van de opkomst, maar varieerde de afgelopen maanden tussen ongeveer 150 en 200 euro. U ontvangt natuurlijk een factuur.

Naast deze presentaties houden we ook een of twee keer per jaar een minibeurs. Hier vind je meer informatie over onze minibeurs!

Ja, ik wil een presentatie geven bij Open Coffee Wijchen!

  Uw naam *

  Bedrijfsnaam *

  Uw email *

  Onderwerp van uw presentatie *

  Korte inhoud van uw presentatie

  Ik begrijp dat vanwege de duur van de Open Coffee, het wenselijk is mijn presentatie te beperken tot 15 minuten. Ook snap ik dat niet alle presentaties geaccepteerd zullen worden.

  We willen vooropstellen dat de Open Coffee een vrijblijvend karakter heeft en dat wij deze zonder winstoogmerk organiseren. Elke bijdrage op bovenstaande wijze is welkom!

  Leave Yours +

  No Comments

  Leave a Reply

  * Required Fields.
  Your email will not be published.

  10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
  © Copyright 2011 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

  ×