Vier jaar Open Coffee Wijchen – 29 januari 2014

Ik kreeg van Linkedin een berichtje dat de Open Coffee Wijchen deze maand al jarig is. Vier jaar alweer, met een wisselende organisatie, wisselende locaties en wisselende bezoekers. In aantallen, in type en in bedrijfsgrootte. Met momenten waarop we wilden stoppen, omdat het best wat energie en tijd kost om de bijeenkomsten te organiseren. Maar we bestaan nog steeds, mede door successen als de decemberkoffies, met meer dan 100 bezoekers, vorig jaar het glazen huis bij het Maas & Waal college, dit jaar een recordinzameling met Vonk voor de Voedselbank.

We doen er licht over, maar we bestaan wel mooi vier jaar deze maand!

Doet u het licht aan voor duurzaamheid?

Tot Uw Dienst ConsultancySteven Nieuwenburg - Tot Uw DienstOver licht gesproken, u bent de komende Open Coffee in de gelegenheid een interactieve no-nonsense presentatie/ demonstratie bij te wonen van een sociaal ondernemende energieconsultant, gespecialiseerd in LED verlichting: Steven Nieuwenburg van Tot Uw Dienst Consultancy.

Ziet u tussen alle lampen het bos nog?

Doel van deze presentatie is om op basis van heldere informatie u, de bewuste ondernemer, in de gelegenheid te stellen om zijn keuzes te maken die LED verlichting biedt binnen bedrijven die belang hechten aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Graag neemt Tot Uw Dienst Consultancy belangstellenden mee aan de hand van hun eigen vragen en ervaringen in de wereld van vernieuwing. Het sluit vast aan bij een van uw goede voornemens voor 2014! Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.totuwdienst.biz.

Wanneer?

De Open Coffee vindt plaats op 29 januari 2014. U bent welkom tussen 9 en 11 uur; de presentatie begint rond 9.45 uur.

Waar?

De Open Coffee vindt plaats bij BurgGolf Wijchen (Restaurant Magnolia’s), Weg door de Berendonck 40, Wijchen

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2014 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×