30/5 Tips van Bruggink & Van Beek notarissen

Bruggink & Van Beek notarissen verzorgt deze maand de presentatie tijdens de Open Coffee Wijchen.  Ze doen dit deze keer bij hockeyclub MHC op het Campusterrein.

Belastingbesparing bij overlijden en aanpassing huwelijkse voorwaarden voor ondernemers

Bruggink & Van Beek notarissenBruggink & van Beek notarissen is het oudste notariskantoor in Wijchen. Bruggink & van Beek notarissen laat zich voorstaan op zijn korte lijnen en persoonlijke benadering.  Het kantoor heeft een brede en gevarieerde cliëntenkring die regionaal, nationaal maar ook internationaal actief is.

De presentatie die Bruggink & van Beek notarissen tijdens de Open Coffee verzorgt, zal handelen over de fiscale en financiële gevolgen van overlijden. Hierbij zal de meest actuele regelgeving op dit gebied extra belicht worden.
Er zullen constructies besproken worden die kunnen leiden tot belastingbesparing, met name voor ondernemers.

Daarnaast zal worden ingegaan op de recente wetswijzigingen op het gebied van het huwelijksrecht. Ook voor ondernemers kan het niet tijdig aanpassen van huwelijksvoorwaarden namelijk leiden tot grote (ongewenste) gevolgen!

Bezoek voor meer informatie over Bruggink & Van Beek notarissen www.bvbnotarissen.nl

ZZP-er, opgelet!

Wij hebben meerdere malen te horen gekregen dat het voor een kleinere ondernemer bijna niet op te brengen is de koffie tijdens de bijeenkomst te betalen (meestal bedraagt dit tussen de 200 en 300 euro). Maar dat er wel interesse is om te presenteren tijdens een Open Coffee.

Voor de Open Coffee Wijchen van augustus hebben we gemeend daaraan tegemoet te komen: we stellen in totaal zes tafels ter beschikking, waar deze zzp-ers zich gedurende de Open Coffee kunnen presenteren. Als een soort mini-beursvloer. Door deze constructie kunnen de kosten voor de koffie gedeeld worden en is het voor een ieder te behappen.

Er zijn reeds een aantal aanmeldingen, dus wees er snel bij als u interesse hebt! Spreek Bert, Josine of Michiel aan tijdens de Open Coffee of mail naar [email protected].

Uw presentatie in het najaar?

Tevens zijn we voor in het najaar nog op zoek naar één of twee bedrijven die een presentatie willen verzorgen en de Open Coffee willen sponsoren. Heeft u interesse, laat het ons dan weten!

Waar en wanneer?

De Open Coffee vindt deze maand plaats op woensdag 30 mei aanstaande tussen 9 en 11 uur, in het clubhuis van MHC Wijchen aan de Campuslaan 11 te Wijchen. Bekijk de website voor meer informatie: www.mhcwijchen.nl

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2012 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×