28/3 Duchenne Heroes

YoastTijdens deze Open Coffee wordt de koffie u aangeboden door Michiel Heijmans. Michiel analyseert (inter-)nationale websites op onder meer zoekmachine-optimalisatie, gebruiksvriendelijkheid en conversie. Kijk voor meer informatie op http://yoast.com/hire-me/website-review/

Hij stelt deze keer graag de presentatiemogelijkheid beschikbaar aan een goed initiatief. Dat initiatief is geworden:

Duchenne Heroes

In september van dit jaar ondernemen zo’n 300 mountainbikers een tocht van 700 kilometer vanuit Luxemburg naar Nijmegen, genaamd Duchenne Heroes, met als doel geld in te zamelen voor Duchenne Parents Project, voor kinderen met Duchenne spierdystrofie. Deze 700 kilometer leggen ze in een week af. Ze worden daarbij ondersteund door ca. 150 vrijwilligers die als doel hebben om al die fietsers te voorzien van het nodige aan verzorging en bagagetransport. De Wijchense ondernemer Ernest Demaret gaat in een team van vier personen aan deze tocht meedoen. Als team hebben zij het doel om minstens 10.000 euro in te zamelen. Naast activiteiten die worden ondernomen om fondsen te werven zijn giften natuurlijk zeer welkom.
Kijk voor meer informatie op www.nl-heroes.nl.

Oproep voor sprekers

Wij zoeken nog sprekers voor in het najaar. Mocht u een bijeenkomst willen sponsoren en op die manier uw bedrijf in de kijker spelen.
Spreek ons aan tijdens de bijeenkomst of mail naar [email protected].

Waar en wanneer

De Open Coffee vindt op woensdag 28 maart aanstaande tussen 9 en 11 uur plaats in restaurant Magnolia’s bij BurgGolf Wijchen, Weg aan de Berendonck 40 in Wijchen.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2012 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×