14/12 Sportcentrum Arcus: MAGIXX!

Voor de Open Coffee Wijchen zit het jaar er al bijna op. U heeft nog één bijeenkomst in 2011 van ons tegoed. Al in het begin van 2011 spraken we Henk-Jan Grobbe van Sportcentrum Arcus over de mogelijkheid om de Open Coffee van december in het grote groene gebouw te houden. U bent dan ook van harte uitgenodigd op woensdag 14 december aanstaande aan de Campuslaan 14 in Wijchen!
Arcus Wijchen

MAGIXX!

MagixxSpeciaal voor de Open Coffee heeft het team van Magixx, dat speelt in de top van het Nederlandse basketball en de Wijchense sporthal als thuisbasis heeft, een aangepaste training ingelast. Tijdens de Open Coffee bent u van harte uitgenodigd om een demonstratie bij te wonen. Iets waar we nu natuurlijk al erg naar uitkijken!
Voor meer informatie: www.magixx.nl.

Waar en wanneer – ARCUS!

De Open Coffee vindt plaats op woensdag 14 december tussen 9 en 11 uur plaats in het horecagedeelte van Sportcentrum Arcus (achter het Mozaïek aan de Oosterweg). Uiteraard kunnen geïnteresseerden tijdens de Open Coffee een rondleiding krijgen. De rondleiding geeft een goed inzicht in de mogelijkheden die het gebouw biedt op het vlak van zaalsport en sponsoring, wellicht voor u als ondernemer ook interessant!
Voor meer informatie: www.sportcentrumarcus.nl.

Tijdens deze Open Coffee vragen wij aandacht voor het goede werk van de Voedselbank. Bij de ingang zal een collectebus staan, waarin u uw vrijwillige bijdrage kunt doneren.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2011 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×