Reset Reshape – 26 februari 2014

Reset Reshape Academy: School voor Welzijn Vitaliteit & Herstel

Reset Reshape Academy verzorgt opleidingen en trainingen voor medewerkers, leidinggevenden en zelfstandige professionals op het gebied van duurzame inzetbaarheid. De trainingen bieden deelnemers de mogelijkheid zich te hervinden en (verder) te ontwikkelen op zowel het mentale als fysieke vlak. Het zelf nemen van de juiste actie tot het ontwikkelen van eigen welbevinden leidt tot nieuwe veerkracht en duurzaam welzijn zowel voor de individuele deelnemer als de sociale groep waarbinnen de deelnemer functioneert.

reset-reshape-header

Tijdens de Open Coffee Wijchen 26 februari geven Antoon Huigens en Irma Soetekouw een spraakmakende en een gevoelsbelevende masterclass over:

  • Ondernemers hebben het over “het elkaar gunnen van een opdracht” die gun-factor, is deze te beïnvloeden? (we reflecteren op elkaars gedrag immers).
  • Kennis alleen zorgt niet alleen voor verandering van gedrag
  • Mensen zijn niet alleen maar rationeel
  • het draait om de hele persoon
  • Druk van de sociale omgeving
  • Wees aanwezig op kritieke momenten

Intuïtie lijkt ‘soft’. Zoiets als de X-factor, of gun-factor. Wanneer kun je jouw dienst succesvol voor het voetlicht brengen en tot een transactie (waarde van creatie) over gaan?. Dat heeft direct te maken met ‘gedrag’. “Stuur” met je gedrag, dan beïnvloed je de gun-factor = de sleutel tot succesvol zaken doen.

Tijdens je bezoek aan de open coffee Wijchen kun je inschrijven voor een complete trainingdag “ruimte maken voor jouw professionele intuïtie”
RESET & RESHAPE ACADEMY geeft je tijdens deze Open Coffee een korting van € 50 (kosten van een dag zijn normaal €150). Meer informatie: www.resetreshape.nl en www.zen4u.nl.

26/3 Open Coffee Wijchen in De Kraanvogel

Let op: in de nieuwsbrief is foutief vermeld dat deze Open Coffee plaatsvindt op 29 maart, dat moet 26 maart zijn!

In maart maken we een uitstapje met de Open Coffee. We bezoeken tijdens deze Open Coffee bedrijfsverzamelgebouw De Kraanvogel en maken kennis met deze locatie net naast het station van Wijchen, dus ook voor de Nijmegenaren onder jullie is er geen excuus om even te komen kijken tijdens deze bijeenkomst! Meer informatie volgt uiteraard via de website, Linkedin en de nieuwsbrief.

30/4 Minibeurs!

Wegens succes herhaalt: de minibeurs. Er lijkt geen einde te komen aan het aantal bedrijven dat deel wil nemen aan de minibeurs van de Open Coffee Wijchen. Afgelopen jaar mochten we er drie organiseren en presenteerde zelfs een bedrijf uit Breda zich. Ontzettend leuk dat er zo enthousiast op gereageerd wordt door zowel exposanten als bezoekers! Er zijn nog exposantenplaatsen voor deze minibeurs, dus meld je snel aan. Mocht de inschrijving vol zitten en er zijn genoeg aanmeldingen, dan staat niets ons in de weg de minibeurs dit jaar nog een keer te organiseren!

Waar en wanneer?

De komende Open Coffee van 26 februari vindt plaats bij BurgGolf, Weg door de Berendonck 40 in Wijchen. Je bent van harte welkom tussen 9 en 11 uur. De masterclass begint om 9.45 uur en duurt naar verwachting tot 10.15 uur, dus zorg dat je op tijd bent!

Update naar aanleiding van de Open Coffee

Tijdens de presentatie van RESET & RESHAPE Academy hebben diverse ondernemers gevraagd -na het voorstellen van Ingeborg Borst- (NLP en psychotherapeut) hoe NLP 19 maart tijdens de “sta voor jouw professionele Intuitie” masterclas wordt ingevuld.

STA VOOR JOUW PROFESSIONELE INTUITIE !.pdf

Er wordt hier het zogenaamde logische nivo model ingezet, dit is een manier om je doel specifiek neer te zetten, in dit geval dus je zakelijke doel. Daarna ga je als integratie oefening lopen. De houding is dan een belangrijke indicator voor de echtheid, of congruentie van de persoon. Je programmeert dan jezelf bewust en onbewust op succes. Op deze manier krijg je informatie over je eigen ‘onbewuste’ processen die het ondersteunen of saboteren. Een snelle en effectieve oefening die je meteen tools geeft om in te zetten!

Vriendelijke groet en tot 19 Maart!

Irma Soetekouw en Antoon Huigens
RESET & RESHAPE ACADEMY

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2014 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×