23/02 Presenteren en Pitchen

Lekker SpeechenEen bijzondere en in het licht van de Open Coffee bijzonder nuttige presentatie deze maand van Lekker Speechen, een initiatief van Spies&Spreken, Wijnhandel ‘In de Blauwe Druif’ en Het Kook College Wijchen.

Aan de hand van één of meerdere proefpersonen- die zich ter plekke kunnen aanmelden- ziet u hoe de werkwijze is van Lekker Speechen.

De deelnemers presenteren kort hun verhaal, pitch, introductie of anderszins werkgerelateerde presentatie, of volgen een opdracht van ons als trainers. Meteen volgt een scherpe analyse en op een positieve manier en met de juiste aanwijzingen zal er direct verandering merkbaar zijn in de manier van presenteren.

Tussendoor is er tijd voor feedback van de zaal, een klein beetje theorie en mogelijk een paar korte groepsoefeningen. Ook als toeschouwer doet u mee en bent u actief betrokken bij deze training. U krijgt nuttige tips en nieuwe inzichten op het gebied van presenteren!

Meer informatie over Lekker Speechen vindt u op www.lekkerspeechen.nl. De presentatie begint rond 9.45 uur.

De Open Coffee vindt ook deze maand weer plaats bij BurgGolf aan de Weg door de Berendonck 40 in Wijchen. U bent van harte welkom tussen 9 en 11 uur.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2011 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×