Anderen over Open Coffee Wijchen

Natuurlijk zijn wij zelf enthousiast over de bijeenkomsten van Open Coffee Wijchen. Maar belangrijker is wat anderen van ons vinden. Hieronder vind je wat referenties van exposanten op de MiniBeurs, bezoekers of de hoofdgasten.

Nicole Welter – Meer tijd voor ondernemers

“Vandaag mocht ik mijn bedrijf voorstellen tijdens de minibeurs van de Open Coffee in Wijchen. Het was erg leuk, ik heb heel veel leuke en waardevolle gesprekken gehad.
Ik kijk al uit naar de komende netwerk bijeenkomst van de OC Wijchen, altijd de moeite waard!
Veel dank aan de organisatie.”  (30 augustus 2017)

Diny Boogerd – Schrijfzaken en tekstcorrectie

“Vanmorgen diverse boeiende gesprekken gevoerd tijdens de minibeurs van Open Coffee Wijchen, zoals met Wil Jansen, Chantal Peters, Clemy Verhoeven en Hans Weeren. Dat maakt een ochtend zó waardevol. Met dank aan de organisatie!” (30 augustus 2017)

One Of Us, marketing en communicatie

“Dat was een fijne ochtend! Dank voor de goede organisatie en hartelijke ontvangst. We hebben het naar ons zin gehad én interessante contacten kunnen leggen. Tot op de volgende Open Coffee …!” (30 augustus 2017)

Dirk Kraaijenhoff – ACi Brandpreventie

“Vandaag een leuke ochtend gehad op de minibeurs van open coffee Wijchen waar ik heb gestaan namens ACi Brandpreventie. Leuke en interessante mensen ontmoet, iedereen die er was en er aan mee gewerkt heeft bedankt.” (augustus 2017)

Archief

Anjo Arntz – Aurore Kleuradvies

“Met veel plezier heb ik deelgenomen aan de Mini-Beurs Open Coffee Wijchen. Ik heb op ongedwongen en prettige wijze aan collega ondernemers kunnen uitleggen waar mijn bedrijf voor staat en wat ik doe en duidelijk kunnen maken hoe belangrijk een goede eerste indruk is, zowel in het bedrijfsleven als in je privéleven.
De opzet is geslaagd en voor herhaling vatbaar!”

Ron van de Straat, Tuynplan

“Ik krijg sowieso altijd al te horen dat mijn ogen beginnen te glimmen als ik over mijn werk als tuinontwerper mag praten.
Als je er zoals bij de minibeurs van de Open Coffee Wijchen ook nog je werk bij kunt presenteren is succes bijna gegarandeerd. Ik heb heel leuke, boeiende, inspirerende gesprekken gehad met geïnteresseerde collega ondernemers waar ik anders nooit de kans voor zou hebben gehad.
En ik heb er nog enkele veelbelovende vervolgafspraken aan overgehouden.
Een prima initiatief dat ik van harte aan mijn collega ZZP’ers aanbeveel en dus absoluut voor herhaling vatbaar is. Bert en Michiel, bedankt!”

Leave Yours +

No Comments

Comments are closed.

  • Comments are Closed

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2017 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×