Organisatie

locatie bij edison open coffee wijchen

Mayke, Carla en Marcel

Teamwork

Een nieuw team staat klaar om de komende tijd de Open Coffee in Wijchen te organiseren. Als team hebben we gekeken waar onze talenten en kracht liggen en hebben we een rolverdeling gevonden die het best bij elk van ons past. Daarnaast  vinden het prettig werken dat we elkaar kunnen aanvullen waar nodig en dat we een en ander aan een teamlid kunnen overlaten als je zelf druk bent. Hieronder dus een korte beschrijving van wie we zijn en wat we doen.

Het team

Het Kook College Wijchen

Eigenaar Marcel Weber zorgt met zijn team voor een gemoedelijke sfeer in Het Kook College Wijchen. Het is een inspirerende plek waar je terecht kunt voor kookworkshops, trainingen en barbecueworkshops. Daarnaast het ‘thuis’ van Open Coffee. Marcel en zijn team zorgen ervoor dat de koffie en thee klaarstaat en voor het contact met de gasten.

Gesteund door

De afgelopen jaren hebben Sander Koopsen van Prode en Arjan Moerman van Blickfång Communicatie zich in gezet voor Open Coffee Wijchen. Wij zijn blij dat wij hen af en toe wat tips en ondersteuning kunnen vragen. We voelen ons gesteund door hun in het neerzetten van een mooie nieuwe reeks van bijeenkomsten.

yoast

Initiatiefnemer en kartrekker vanaf het eerste uur was Michiel Heijmans. Samen met Yoast BV, waar hij inmiddels mede-eigenaar van is, maakte hij de edities mogelijk. Michiel fungeert nog steeds als klankbord en geweten voor het hele team, niet omdat het moet… maar omdat het kan (en gewaardeerd wordt!).

Stress Uit Focus Aan

stress uit

De balans is in handen van Carla Jansen van Rosendaal, met Stress Uit Focus Aan zorgt zij voor het reduceren van stress op je werk. Een goede kwaliteit die van pas komt als mede-organisator van Open Coffee bijeenkomsten en het regelen van sprekers. Carla zal zich ook inzetten voor de publicaties op Facebook en andere Social Media.

MayWay Hmay way hb

Mayke Ruemkens begeleid met haar bedrijf MayWay HB hoogbegaafde kinderen en hun ouders begeleiding. Zij biedt een veilige plek waar zij zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen. In 2018 raakte zij betrokken bij Open Coffee en zet zich in door oa het verzorgen van de website, Facebook en het onderhouden van de contacten.

Netwerken

Netwerken is gebruik maken van elkaars netwerk. Spreek ons dan ook gerust aan tijdens of buiten de Open Coffee als je denkt dat we iets voor je kunnen betekenen, of je kunnen koppelen aan dat ene bedrijf waar jij niemand en wij iemand kennen!

Wil je tijdig op de hoogte worden gebracht van de komende Open Coffee Wijchen, Vul dan je emailadres in, in het formulier rechts. Je ontvangt ruim een week voor de Open Coffee een bericht met de aankondiging, inclusief welke spreker we mogen verwelkomen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2011 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×