31/08 Online Video Marketing

De zomervakantie is voor velen alweer bijna voorbij wanneer de eerstvolgende Open Coffee Wijchen gepland staat. Dit is op woensdag 31 augustus aanstaande. Tijdens deze Open Coffee geeft de Remco van der Beek van Media4Company een presentatie over Online Video Marketing.

Media4Company

Presentatie Online Video Marketing van Media4Company

“Bent u een ondernemer en trots op uw bedrijf? Een bedrijfsvideo is een aantrekkelijke en effectieve manier om uw doelgroep te bereiken én te veroveren.” Wist u dat YouTube, na Google, de meest gebruikte zoekmachine ter wereld is? Online video maakt al enkele jaren een spectaculaire groei door als middel om te communiceren met potentiële klanten. Met een video kunt u zeer snel en doelgericht uw boodschap overbrengen. Bovendien speelt online video een steeds belangrijkere rol in de vindbaarheid van uw bedrijf op het internet. Zeker in combinatie met social media is online video een uiterst krachtig middel om uw naamsbekendheid te vergroten en potentiële klanten te veroveren. Meer over Media4Company op www.media4company.nl.

Waar en wanneer

De Open Coffee Wijchen vindt plaats op de locatie en tijd die u van ons gewend bent, namelijk de laatste woensdag van de maand (31 augustus aanstaande) in Restaurant Magnolia’s bij BurgGolf Wijchen, Weg door de Berendonck 40 te Wijchen. Het staat u vrij om binnen te lopen wanneer u wilt tussen 9 en 11 uur. De presentatie zal starten om 9.45 uur. Tot dan!

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2011 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×