27/3 Crisis! Hoezo? – Novum Network

“Laagdrempelig netwerken voor lokale en regionale ondernemers,” dat vertel ik meestal als iemand vraagt wat de Open Coffee Wijchen is. Met een vrijwillige organisatie zonder eigen budget, maar met de tomeloze inzet van andere lokale ondernemers.

Vooral in deze tijden zijn samenwerkingsverbanden en onderlinge doorverwijzingen belangrijker dan ooit. Want het is crisis. Of niet..? Novum Network vraagt het zich af.

De koffie wordt u aangeboden door Novum Network

Novum Network tijdens de Open Coffee WijchenNovum Network is een team professionals dat met liefde voor het vak slimmer, efficiënter en duurzamer organisaties adviseert, leefomgevingen verbetert en huisvesting realiseert. Toekomstbestendig en waardevermeerdering. Novum Network heeft vestigingen in Lelystad en Wijchen.
Meer informatie: http://novumnetwork.nl

Presentatie: Crisis! Hoezo?

De bouw- en vastgoed wereld zal naar zichzelf moeten kijken om uit dit dal te komen. We moeten niet wachten op de helpende hand van de overheid. Crisis = in beweging komen! Novum Network laat zien hoe je met eenvoudige middelen en een andere kijk op de branche wel tot een succesvolle aanpak kunt komen in de bouwwereld. Waarbij Duurzaamheid voor ons geen verkoop truc is, maar een basis voorwaarde.

Minibeurs groot succes!

Tijdens de Open Coffee van februari werd er voor de tweede keer een minibeurs gehouden. Wederom waren de reacties van zowel exposanten als bezoekers erg positief! Vanwege het succes van deze minibeurs, hebben we besloten bij voldoende animo ook in augustus weer een minibeurs te organiseren.
Meer informatie: http://www.opencoffeewijchen.nl/mini-beurs/

Uw presentatie in het najaar?

Mocht u lokaal uw bedrijf in de kijker willen spelen, door onder meer uw presentatie tijdens de Open Coffee maar ook bijvoorbeeld onze aankondiging naar 800+ lokale bedrijven en uiteraard ons persbericht naar de diverse lokale en regionale media, laat het ons dan vooral weten via [email protected].

Waar en wanneer

De Open Coffee vindt op woensdag 27 maart aanstaande tussen 9 en 11 uur plaats in restaurant Magnolia’s bij BurgGolf Wijchen, Weg door de Berendonck 40 in Wijchen.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2013 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×