11/12: Open Coffee bij ’t Mozaiek

Beste ondernemers, bedankt voor alweer het derde Open Coffee jaar in Wijchen. Met veel plezier kijken we samen met u terug op 2013 tijdens de laatste Open Coffee Wijchen van dit jaar op 11 december aanstaande. Dat doen we niet op onze vertrouwde plek bij BurgGolf, maar zoals u van ons gewend bent in december op een afwijkende locatie: dit jaar sluiten we af bij Theather ’t Mozaiek.

Ook doen we deze Open Coffee, net als vorig jaar, weer met veel plezier samen met VONK. Voor meer informatie zie ook www.vonkwijchen.nl. We gaan er samen weer een mooie, drukbezochte bijeenkomst van maken!

Theater ‘t Mozaïek

’t Mozaïek is een begrip in Wijchen. ’t Mozaïek is een bruisend, cultureel en sociaal centrum. In ’t Mozaïek zijn veel organisaties gevestigd die allemaal zelfstandig opereren.

Ook voor een gezellig avondje uit moet u natuurlijk naar theater ’t Mozaïek in Wijchen. U kunt er terecht voor allerlei verschillende voorstellingen zoals dans, muziek, cabaret en toneel. Er is een grote foyer waar u na de voorstelling. onder het genot van en drankje, nog even kunt bijpraten.

Tijdens de Open Coffee zal ’t Mozaïek u trakteren op een optreden van speciale gasten. Wie dat zijn,  houden we graag nog even geheim!

Voor meer informatie over het theater, zie www.mozaiekwijchen.nl.

Voedselbank

Ook u weet dat sommigen het erg moeilijk hebben in deze tijd. Net als twee jaar geleden hebben we in overleg met VONK en ’t Mozaïek besloten een actie te houden voor de Voedselbank. Natuurlijk is het doel de opbrengst van toen te overtreffen!

Voor meer informatie over de Voedselbank, zie www.voedselbankwijchen.nl

 De Open Coffee heeft in 2014 uw bijdrage nodig!

De organisatie van de Open Coffee bestaat uit vrijwilligers die lokaal netwerken voor alle ondernemers bereikbaar willen maken. We doen dit met veel plezier en hebben een van de succesvolste Open Coffees van de regio, zo niet van Nederland, opgezet. Maar zonder u, beste ondernemers, hadden we dit niet kunnen doen.

Ruimt u voor 2014 alstublieft een klein deel van uw marketingbudget in voor de Open Coffee.

Meld u ook gerust aan met vijf bevriende ondernemers en we maken er een minibeurs van, dan deelt u de kosten! Meer informatie en aanmelden kan hier: www.opencoffeewijchen.nl/uw-presentatie/.

Waar en wanneer?

De Open Coffee vindt op woensdag 11 december aanstaande tussen 9 en 11 uur plaats bij Theater ‘t Mozaïek, Oosterweg 179 in Wijchen. Er is voldoende parkeergelegenheid achter het theater, bij Sporthal Arcus en de hockeyclub.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2013 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×