27/10 Samen werken aan succesvol samenwerken

Toen we dit jaar de Open Coffee introduceerden in Wijchen konden we niet vermoeden dat de bijeenkomsten bij BurgGolf zo goed bezocht zouden worden. Het laagdrempelige netwerken slaat in Wijchen zeer goed aan. Mocht u een eerdere Open Coffee gemist hebben, zet dan in ieder geval woensdag 27 oktober in uw agenda.

MKB P&O Advies

Samen werken aan succesvol samenwerken

Je grootste kapitaal zijn je tevreden en gemotiveerde werknemers. Je wilt er  voor zorgen dat de band met deze werknemers optimaal is. En dat de onderlinge werkverhoudingen tussen de werknemers op zijn minst goed zijn.

Voor de op één na laatste Open Coffee Wijchen van dit jaar verzorgt Frank Edeling van MKB P&O Advies (www.mkbpoadvies.nl) voor u een presentatie over onder meer:
– Duidelijkheid naar en tussen medewerkers;
– Daadkrachtig communiceren;
– Teambuilding.
De koffie wordt u aangeboden door de Gemeente Wijchen, die op de afgelopen Open Coffee een drukbezochte presentatie verzorgde over duurzame mobiliteit.

Wijchen Schaatst

Let op: De laatste Open Coffee van dit jaar vindt op een afwijkende datum en lokatie plaats.
Op woensdag 15 december zal Jack van Oosterhout van Philipsen, Accountants & Adviseurs een presentatie houden over eindejaarstips en -actualiteiten.
Ook zal de koffie u door hen worden aangeboden.
Deze Open Coffee wordt bij wijze van uitzondering gehouden van 10 tot 12 uur in de schaatstent achter het Kasteel in Wijchen.
De Open Coffee van november komt hiermee te vervallen.

Open Coffee in 2011

Voor onze bijeenkomsten in 2011 zijn wij nog op zoek naar regionale ondernemers die een presentatie willen geven over praktisch inzetbare onderwerpen.
Items die door de bezoekers bij wijze van spreken diezelfde middag toegepast kunnen worden.
Als u een product of dienst heeft dat u kunt vertalen naar een presentatie van ongeveer 15 minuten, dan bieden we u graag een platform.
Het enige dat wij daarvoor vragen, is dat u de kosten van de koffie op u neemt.
Spreek gerust de organisatie aan of mail ons op info@opencoffeewijchen.nl.

Graag tot woensdag 27 oktober bij BurgGolf Wijchen (Weg door de Berendonck 40 te Wijchen).  Tussen 9 en 11 uur staat de koffie weer voor u klaar!

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2010 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×