Minibeurs 28 augustus 2013

Wegens succes herhaald! Tijdens de Open Coffee van deze maand is er weer een Minibeurs: zes lokale ondernemers presenteren zich gedurende de Open Coffee. Schuif aan bij hun stand en stel al je vragen! Deze keer verwelkomen we Bleucourt Solar BV, Curves Wijchen, De Loft interieuradvies, Muziekpraktijk Pandemonium, Wout’s Werk Winkel en Thomms (een initiatief van Thomas.nl).

De deelnemers

Bleucourt Solar en Solesta

Joost Winkel van Bleucourt Solar BV uit Wijchen en Bas Wieringa van Solesta BV uit Nijmegen vertellen u graag over diverse vormen van Duurzame Energie die voor het MKB van belang kunnen zijn. Denk aan Zon Energie Systemen zoals Solon zonnepanelen voor de goedkoopste electra en Solesta zonneboilers, lokaal geproduceerd en tot 60% voordeel op warm water. Ook geven zij desgewenst uitleg over E.I.A., de Energie Investerings Aftrek waarbij ondernemers een fiscale aftrekpost krijgen van 142%(!) van de investering. Kijk voor wat voorpret op hun informatieve website(s) www.bleucourtsolar.nl en www.solesta.nl.

Curves Wijchen

Curves is speciaal ontwikkeld voor vrouwen en biedt een compleet voedings- en fitnessprogramm aan. De 30 minuten training van Curves traint iedere grote spiergroep en verbrandt tot maar liefst 500 calorieën door een bewezen programma van krachttraining, cardio (conditietraining) en stretching. In combinatie met het nieuwe voedingsprogramma zorgt dit voor blijvend resultaat zonder blijvend te hoeven diëten. Kijk voor meer informatie op www.curveswijchen.nl

De Loft

Het bedrijf De Loft van Astrid Schraven is een ontwerpbureau voor interieur- en stylingadvies voor zowel particulier als bedrijf. De kracht van De Loft is zich goed in te leven, te observeren en te luisteren naar de woonwens van u, de klant. De Loft heeft originele ideeën en inspirerende ontwerpen en geeft esthetische en praktische adviezen. Kijk voor inspiratie en voorbeelden op www.deloft.nu.

Muziekpraktijk Pandemonium

Bij Muziekpraktijk Pandemonium draait alles om de panfluit: een bijzonder en veelzijdig instrument met een prachtige klank. Docente Nadja Spooren wil haar liefde voor het instrument op zoveel mogelijk manieren met anderen delen, wat zich uit in muziekles voor jong en oud, verschillende concertprogramma’s en vanaf dit najaar ook muzikale sprookjesvertellingen. Nieuwsgierig? Op de website vindt u lesinformatie, luisterfragmenten en de concertagenda.
www.muziekpraktijkpandemonium.nl.

Thomms

Thomms is een verzameling van diverse ondernemers met allen creatieve, handige en verrassende producten. Diverse shops die elkaar verreiken en aanvullen. Voor ieder wat wils. Wij geloven in de kracht van samenwerken. Wij willen inspireren, innoveren en verrassen door diverse creatieve en ambitieuze (startende) ondernemers samen te brengen onder één dak. Thomms faciliteert ambitie en geeft creativiteit de ruimte. Is je interesse gewekt? Kijk dan op thomms.nl. Een initiatief van Thomas.nl.

Wout’s Werk Winkel

Wout’s Werk Winkel (WWW) heeft in haar korte bestaan een goede reputatie opgebouwd. Oprichter Wout van de Peppel heeft ruim 18 jaar ervaring met de begeleiding van re-integratie, loopbaan en outplacement. En met het terugdringen van ziekteverzuim. Wout heeft WWW gestart om nog persoonlijker en gerichter zijn klanten te kunnen bedienen. Kijk voor meer informatie op www.woutswerkwinkel.nl.

We zien je graag 28 augustus aanstaande bij BurgGolf Wijchen!

Coffeebonus

Tevens is er deze maand weer een Coffeebonus, deze keer met onderwerp “Hoe presenteer ik mijn bedrijf”. Je kunt je via coffeebonus.nl opgeven voor deze Coffeebonus. Deze Coffeebonus los staat van de Open Coffee, maar is een initiatief is van enkele enthousiaste bezoekers!

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2013 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×