Minibeurs! 30 april 2014

Deze maand is er tijdens de Open Coffee Wijchen van 30 april aanstaande weer een minibeurs! Zes lokale ondernemers laten je graag kennis maken met hun bedrijf en producten. We stellen ze graag kort aan je voor:

MijnLunchService

mijnLunchService-logoMijnLunchService is hét adres voor het laten bezorgen van (luxe) belegde broodjes, fruit, drankjes, soep, fruitsalades en maaltijdsalades.

MijnLunchService wil graag een bijdrage leveren aan een smaakvolle onderbreking. Dit doen we graag voor u, maar ook voor uw klanten, collega’s, cursisten en overige gasten. Dit doen wij door gebruik te maken van kwaliteits- en dagverse producten en een ruim en compleet assortiment. Daarom besteden wij veel zorg aan de presentatie en leveren wij stipt op tijd op de door u gewenste locatie.

Kijk voor meer informatie op www.mijnlunchservice.nl

Vita-Health

Logo Vita-HealthWil jij een gezondere levensstijl? Je leven meer in balans?

Als professioneel Vitaal Coach ondersteun en begeleid ik jou graag bij het vinden van die balans, zodat je Vitaler bent om nog meer te genieten van wat het leven te bieden heeft!

Dit doe ik met behulp van drie pijlers die belangrijk zijn voor een energiek, krachtig en gezond leven. Waaronder: Voeding, Beweging en Lifestyle. Deze vakgebieden zijn divers maar in mijn optiek onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze overlappen elkaar en vullen elkaar aan.

Kijk voor meer informatie op www.vita-health.nl

Reset Reshape Academy

  • reset-reshape-headerOntvang onze training “STA voor jouw professionele intuïtie” van 7 mei, voor slechts €50
  • Ontvang entreebewijs voor onze “Meet & Greet” van 30 mei, van 15:00 tot 18:00 uur, locatie: Businesspoint Nijmegen, Kerkenbos 10-37
  • Ontvang bij aanmelding als “friend”of the R & R Academy
    1. voucher voor vermelding van jouw logo met link op onze website;
    2. voucher voor half uur gratis advies van een van onze friends/jurist
    3. voucher voor het aanbieden van jouw expertise aan al onze “friends”
  • Ontvang bij elke training € 10 retour voor nieuwe trainingen of “gadgets”

Kijk voor meer informatie op www.resetreshape.nl

Rob Marrevee, begeleiding, training en advies

rob-marreveeRob Marrevee coacht moedige en minder moedige mensen naar meer authenticiteit, daadkracht en invloed! Zodat ze beter samenwerken en gelukkiger worden.

Voor bedrijven met ambitie, en de mensen die daarachter staan, die de moed opbrengen te ondernemen vanuit een persoonlijke en bezielde missie.

Voor persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling, organisatieontwikkeling en ondernemerschap.

Kijk voor meer informatie op www.robmarrevee.nl

4Teamspirit

4teamspirit4Teamspirit richt zich met zijn trainingen en presentaties op vier doelgroepen: Leidinggevenden, TEAMS en -leden. Een aparte doelgroep is het onderwijs in de breedste mogelijke vorm.

4Teamspirit ondersteunt teams met teambuilding.
Teambuilden kan op veel verschillende manieren. Het internet staat er vol van. Echter zijn dit activiteiten als 1 uit zo vele teambuildingsdagen. Natuurlijk, het is leuk en gezellig, maar hebben jullie hier wat aan? Geeft het een blijvend resultaat? Wanneer je hier ‘NEE’ op antwoorden moet, dan heb ik wellicht een antwoord, op maat.

Kijk voor meer informatie op www.4teamspirit.nl

Mijn ReisKennis

logo-mijnreiskennisIk stel op verzoek van de klant haar/zijn ideale reis of vakantie samen, dit kan een reis op maat zijn of pakketreis. Ik maak offerte’s  met verschillende mogelijkheden en heb veel contacten met agenten in het buitenland. Ik ben al ruim 20 jaar aktief in de reiswereld, van groepsreis- tot Azië specialist. Alle reizen vallen onder SGR/ANVR en Calamiteitenfonds.

Priscilla Friesen van Mijn ReisKennis staat bij wijze van spreken 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Maak een afspraak op een dag en tijdstip dat het u het beste uit komt. Persoonlijker kan haast niet!

Kijk voor meer informatie op www.mijnreiskennis.nl

Gratis Golfles na afloop van de Open Coffee!

Altijd al eens willen leren golfen? Na afloop van de Open Coffee op woensdag 30 april biedt BurgGolf Wijchen de bezoekers graag de mogelijkheid om deel te nemen aan een GRATIS golfles.

U hoeft zich vooraf niet in te schrijven. Wilt u meedoen neemt u dan makkelijk zittende schoenen mee. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lonneke Gijsberts (Sales & Events van BurgGolf) via 024-6454257.

Waar en wanneer?

De Open Coffee van april vindt plaats op 30 april aanstaande tussen 9 en 11 uur. Je bent dan van harte welkom in Restaurant Magnolia’s van BurgGolf Wijchen, aan de Weg door de Berendonck 40 in Wijchen.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2014 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×