Minibeurs tijdens Open Coffee Wijchen

De Minibeurs van Open Coffee Wijchen is een bescheiden beurs voor ondernemers die zich wel graag willen presenteren maar niet hun marketingbudget willen besteden aan een solo presentatie. Tijdens deze mini-beurs hebben een zes- tot achttal kleinere ondernemers de kans om zich tegen relatief lage kosten te presenteren. We hebben dit concept van minibeurs voor het eerst uitgevoerd tijdens de Open Coffee van augustus 2012 en het aantal positieve reacties nodigen bijzonder uit om het vaker te doen! Inmiddels vindt minimaal twee keer per jaar een minibeurs plaats.

De Open Coffee Wijchen trekt maandelijks tussen de 50 en 70 bezoekers en is dus is de mini-beurs een mooie gelegenheid om je bedrijf lokaal te profileren.

Minibeurs

De reden waarom we hebben gekozen voor zes tot acht ondernemers is om het geheel a) overzichtelijk te houden en niet echt een beursvloer te creeëren en b) omdat daardoor de kosten van de koffie op 65 euro per ondernemer komen (normaal ongeveer >250 euro) en dat lijkt ons een heel schappelijk bedrag. Je staat twee uur in de spotlight en zit midden in je doelgroep. Daarnaast promoten we je actief via onze nieuwsbrief (zo’n 1.000 lokale ondernemers) en social media als Twitter en Linkedin.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via onderstaand formulier.

Ja, ik wil graag mezelf presenteren

Tijdens een mini-beurs op de Open Coffee Wijchen

Mijn gegevens:

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Op- of aanmerkingen

  Ik begrijp dat er kosten zijn verbonden aan de presentatie (kosten voor koffie/lekkernij gedeeld door zes deelnemers)

   

  Natuurlijk houden we je op de hoogte van eventuele verschuivingen in data of frequentie.

  Leave Yours +

  No Comments

  Comments are closed.

  • Comments are Closed

  10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
  © Copyright 2017 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

  ×