25/05 Inzicht in processen

Een proces is een reeks samenhangende activiteiten gericht op het realiseren van een bepaald doel. Processen zijn verankerd in de dagelijkse praktijk. Sommige organisaties laten hun processen ‘als vanzelf’ ontstaan. Continue verbeteraars gaan er juist heel bewust mee om. Ook het netwerken tijdens de Open Coffee is een proces. Bent u bewust van uw doel? Stuurt u uw activiteiten?

Ralf Hanekamp van Process-IT.nu faciliteert een interactieve kennisdeling tijdens de Open Coffee. Deelnemers worden bewust van processen. Tot welk inzicht leidt bekrachtigend denken? Van onbewust naar bewust in een timebox van 15 minuten!

Dit inzicht kunt u later op de dag toepassen in uw werk of thuis, maar ook direct tijdens de Open Coffee. Meer informatie over het verkrijgen van inzicht in processen vindt u op www.process-it.nu.

De Open Coffee vindt plaats tussen 9 en 11 uur in Restaurant Magnolia’s bij BurgGolf, Weg door de Berendonck 40 in Wijchen.

Tags

Leave Yours +

One Comment

  1. Interesse in de succeskaart die is uitgedeeld aan de aanwezigen? Bel voor een afspraak met Ralf Hanekamp.

    Voor continue verbetering is ook een subsidie beschikbaar! Het Agentschap SZW (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) biedt met ‘Actie E Sociale innovatie, vitale bedrijven’ aan ondernemers een subsidie aan van € 13.000 tot € 18.000 euro. Check de website http://www.process-it.nu.

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2011 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×