27/04 Het Zakelijke Portret

Woensdag 27 april aanstaande is de komende Open Coffee Wijchen. Tijdens deze Open Coffee geeft de bekende Wijchense fotograaf Henk van Kooten een presentatie over het nut en de mogelijkheden van een zakelijk portret.

GEVARIEERD GEZELSCHAP
Meer dan eens krijgen we als organisatie de reactie: “Ik vond het echt heel jammer, maar afgelopen Open Coffee kon ik echt niet.” En dat is het mooie aan de succesformule van de Open Coffee: je hoeft niet elke maand te komen. Je hoeft niet van negen tot elf aanwezig te zijn.
Het valt op dat de bezoekers van de Open Coffee Wijchen bestaan uit een (soms wisselende) kern van regelmatige bezoekers, ongeveer 30%, en een grote groep nieuwe aanwas. Dit maakt dat je elke maand kunt bijpraten met bekende ondernemers en nieuwe ondernemers kunt ontmoeten!

WERKZOEKENDEN
We hebben begrepen dat sommige ondernemers het storend vinden dat er ook enkele werkzoekenden rondlopen op de Open Coffee. Uiteraard kunnen we in een openbare ruimte als Restaurant Magnolia geen bezoekers weren. Het is ergens ook wel heel slim van die werkzoekenden om op deze ondernemende manier te netwerken, eerlijk is eerlijk. Maar het versterkt bij sommigen wel de behoefte aan:

NAAMBADGES
Op de vorige Open Coffee vroegen we naar jullie mening over naambadges. Helaas mochten we hier maar enkele reacties op ontvangen, maar deze waren wel allemaal voor het gebruik van naambadges. Gezien het vrijwillige karakter van de organisatie wilde we vragen of er zich onder de bezoekers een ondernemer bevindt die deze naambadges zou willen sponsoren. Het liefst naambadges waar eenvoudig een standaardformaat visitekaartje in geschoven kan worden. Wel zo makkelijk!

PRESENTATIE: HET ZAKELIJKE PORTRET
Na veel positieve reacties op de presentatie van de vorige maand, zijn we verheugd u weer een toppresentatie te mogen aanbieden: Henk van Kooten komt u informeren over het nut en de mogelijkheden van een zakelijk portret.

Henk van Kooten heeft ruime ervaring in hoe bedrijven zich middels goede fotografie kunnen onderscheiden, van MKB tot multinationals. Alle bedrijven hebben een identiteit, een uitstraling. De mogelijkheden zijn divers: van een ‘standaard’ goed portret tot een portret met een zeer exclusieve moderne uitstraling. Uiteraard is zo’n portret inclusief digitaal bestand voor drukwerk en toepassingen op website en social media profielen.
Meer over Henk van Kooten op www.henkvankooten.com

WAAR EN WANNEER
De Open Coffee Wijchen vindt plaats op de locatie en tijd die u van ons gewend bent, namelijk de laatste woensdag van de maand (27 april aanstaande) in Restaurant Magnolia’s bij BurgGolf Wijchen, Weg door de Berendonck 40 te Wijchen. Het staat u vrij om binnen te lopen wanneer u wilt tussen 9 en 11 uur.
De presentatie zal starten om 9.45 uur. Tot dan!

Met vriendelijke groet,
De organisatie Open Coffee Wijchen
Josine Kersten, BurgGolf Wijchen
Michiel Heijmans, Studio Foppe
Bert Withaar, Wijchen.nieuws.nl

NB. De eerstvolgende Open Coffee daarna is op woensdag 25 mei 2011.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2011 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×