30/10: Extra Minibeurs!

Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen voor de minibeurs in augustus, hebben we besloten een derde (!) minibeurs in te lassen dit jaar, en wel tijdens de laatste reguliere Open Coffee van 2013, die in oktober. Natuurlijk zien we je ook graag terug tijdens de speciale Open Coffee in december, die deze keer plaats vindt in Theater ’t Mozaïek.

We verwelkom deze maand tijdens de minibeurs weer een zestal uiteenlopende exposanten:

Tuynplan

Met zijn tuinontwerpen vertelt Tuynplan u het verhaal van uw tuin. Dat verhaal hoeft helemaal niet hoogdravend te zijn. Een klein verhaaltje van intimiteit is vaak ruimschoots genoeg. Als het maar wel uw verhaal is, een weerslag van hoe u de tuin wenst te beleven. Vervolgens vertaalt Ron van de Straat van Tuynplan dat verhaal naar een ontwerp en vormgeving. Kijk voor meer informatie op tuynplan.nl.

Mooke

Werner Heinsman is fotograaf, video-editor, filmer, grafisch vormgever (ook 3D) en webdesigner van reclamebureau Mooke. Beeld en bewegend beeld zijn zijn passie. Mooke specialiseert zich in het creëren van cleane, frisse en creatieve designs. Designs die werken. Kijk voor voorbeelden op mooke.nl.

Drukkerij & ReproCentrum Wijchen

Nelleke Rosmalen vertelt u graag over haar multi functioneel bedrijf waar alles gedrukt en bedrukt kan worden. Zo kan uw lay-out van briefpapier, visitekaartjes, folders e.d. worden verzorgd. Het nieuwste product is Holess. Trouw- en felicitatiekaarten voor homo’s en lesbiennes. Haar motto: kwaliteit, snelheid en service. Voor meer info: reprocentrumwijchen.nl.  

Stress uit focus aan

Carla Jansen van Rosendaal kan met behulp van wetenschappelijk onderbouwde technieken en biofeedback snel en gemakkelijk (vaak onbewuste) stress verlagen. Daarmee kan zij uw bedrijf, gezondheid en privéleven efficiënter op een hoger niveau brengen. Kijk hiervoor alvast op stressuitfocusaan.nl.

’t Mozaïek

Pro Podium is een nieuw project van Theater ’t Mozaïek met als doel een podium te bieden aan amateurgezelschappen (verenigingen en individuen) , scholen en aanstromende Wijchense talenten op het gebied van opera, operette, dans, muziek,musical,  toneel, muziektheater en cabaret. Naast financiële steun zal  Pro Podium ook op organisatorisch gebied actief zijn. Hierbij wordt gedacht aan gezamenlijke podiumactiviteiten zoals  open podia, festivals en een benefietavond.Voor meer info: mozaiekwijchen.nl.

Bleucourt Solar BV

Wilbert Hermans en Joost Winkel van Bleucourt Solar BV uit Wijchen vertellen u graag over diverse vormen van Duurzame Energie die voor het MKB van belang kunnen zijn. Denk aan Zon Energie Systemen zoals zonnepanelen en zonneboilers, maar ook Pelletkachels voor voordelige warmwatersystemen. Ook geven zij desgewenst uitleg over E.I.A., de Energie Investerings Aftrek waarbij ondernemers een fiscale aftrekpost krijgen van 142%(!) van de investering. Kijk voor wat voorpret op hun informatieve website www.bleucourtsolar.nl.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2013 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×