29/02 Excitement Events: Gezongen Lipdub

Update 27 november 2012:

Excitement Events produceert ’s Werelds eerste Gezongen Lipdub

De IT-afdeling van Heineken Nederland maakte vorige week als eerste kennis met het nieuwste teambuildingsconcept van Excitement Events. In juni riep het evenementenbureau bedrijven op zich aan te melden voor de try-out van de eerst Gezongen Lipdub. Bij een lipdub neemt één camera in één take eenvideoclip op van deelnemers, die playbackend door een ruimte lopen. In tegenstelling tot een reguliere lipdub hebben de deelnemers bij de Gezongen Lipdub de tekst zelf geschreven en ingezongen. Dit concept levert naast teambuilding ook een originele en persoonlijke bedrijfspresentatie.

Heineken Gezongen Lipdub

Heineken Gezongen Lipdub

Uit alle aanmeldingenbleek die van de Heineken IT-afdeling het meest bijzonder. Zij wilden in hun Gezongen Lipdub korte metten maken met de vooroordelen over IT’ers. Daarom produceerden zij op 30 oktober ‘s werelds eerst Gezongen Lipdub onder leiding van Excitement Events.

Opvallende aanmelding

Op het moment van de oproep was de IT-afdeling van Heineken Nederland juist op zoek naar een vorm van teambuilding zoals een lipdub. Toen ze daarop zochten, ontdekten ze de actie van Excitement Events. Petra Donkers was erg onder de indruk van hun aanmelding: “Ze zetten hun inschrijving direct al kracht bij met een zelf geschreven tekst op het liedje ‘Fresh’ van Cool and the Gang. Terwijl wij in de hal van Heineken klaar stonden om onverwacht de uitslag bekend te maken,verrasten ze ons via email opnieuw met een zelf uitgevoerde versie van ‘Call me’ van Blondie. Doorslaggevend was hun motivatie. In de lipdub wilden zij laten zien dat IT’ers absoluut niet voldoen aan het stereotype beeld van nerds. Daarbij is diversiteit een belangrijk speerpunt van de afdeling. Naast coole mannen bestaat het team ook uit geweldige vrouwen. De wens is nog meer dames aanspreken voor de versterking van hun IT team. In deze Gezongen Lipdub komt tevens naar voren hoe onmisbaar de rol is vaneen IT-afdeling. Alle processen in het bedrijf vallen of staan met de juiste technische aansturing.

Gezongen Lipdub opnamedag

Op 30 oktober vonden de opnames plaats van ‘s werelds eerste Gezongen Lipdub in Horeca City te Amsterdam. Honderd medewerkers van de Heineken IT-afdeling leerden razendsnel de kneepjes van het vak in workshops op het gebied van zang, dans, theater en styling. Ook de mensen zonder ervaring of muzikale talenten, storten zich hierdoor vol overgave in hun rol.

Onvergetelijke ervaring

Sabine Driessen van Heineken Nederland kijkt terug op een geweldige dag:  “In de Gezongen Lipdub zitten alle ingrediënten die je van een teambuilding mag verwachten. En zelfs nog meer! Er hing een geweldige sfeer vol energie en saamhorigheid. Samenwerken voor hetzelfde doel met bijzondere workshops en begeleiding van een inspirerend team, een dag om nooit te vergeten!”

De Heineken lipdub is te zien op www.excitementevents.nl. Op deze website staat ook meer informatie over de Gezongen Lipdub als teambuiling.

“Een grote vis aan de haak, en dan…?”
Op 29 februari presenteerde Petra Donkers van Excitement Events tijdens de Open Coffee Wijchen haar bedrijf: Met veel enthousiasme, creativiteit en lef haalde Petra haar eerste grote klant binnen: zij organiseerde een onvergetelijk Show Evenement voor 1000 internationale relaties van de Europese nummer één in relatiegeschenken (PF Concept International). Zij versloeg hiermee grote namen uit de evenementen branche. Petra verzorgt tijdens deze Open Coffee een bijzondere presentatie!

Waar en wanneer
De Open Coffee vindt op woensdag 29 februari aanstaande tussen 9 en 11 uur plaats in restaurant Magnolia’s bij BurgGolf Wijchen, Weg aan de Berendonck 40 in Wijchen.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2012 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×