26/01 Eén jaar Open Coffee Wijchen!

Het is alweer een jaar geleden dat Open Coffee Wijchen de aftrap deed in restaurant Magnolia’s bij BurgGolf Wijchen. Ook de laatste bijeenkomst in 2010 was met ca. 80 ondernemers een succes. Eénmalig op een andere locatie bij ‘Wijchen Schaatst’, wat natuurlijk passend was aangezien ook dit een nieuw project was in Wijchen.

Het 1-jarig bestaan van Open Coffee Wijchen wordt georganiseerd op de laatste woensdag van januari, dat is woensdag 26 januari van 09.00 – 11:00 uur in restaurant Magnolia’s bij BurgGolf Wijchen. Burgemeester Noordewier zal tijdens deze bijeenkomst om 09.40 uur even stilstaan bij het 1-jarig bestaan.

Strafrechtelijke risico’s voor een onderneming

Het blijkt voor u als ondernemer vaak onbekend te zijn, wanneer u eventueel voorwerp van een justitieel onderzoek kan worden. Dat risico is veel groter dan u denkt. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk door een strafrecht-advocaat zullen deze risico’s in kaart worden gebracht. Natuurlijk krijgt u ook tips hoe u hier als ondernemer het beste mee om kunt gaan.
Deze eerste presentatie van de Open Coffee in 2011 wordt verzorgd door Frank van Gaal van Jansen & van Gaal Advocaten. Aanvang presentatie 09.45 uur.
Tevens zullen zij u de koffie tijdens deze Open Coffee aanbieden.

Open Coffee in 2011

Voor onze bijeenkomsten in 2011 zijn wij nog op zoek naar regionale ondernemers die een presentatie willen geven over praktisch inzetbare onderwerpen. Items die door de bezoekers bij wijze van spreken diezelfde middag toegepast kunnen worden. Als u een product of dienst heeft dat u kunt vertalen naar een presentatie van ongeveer 15 minuten, dan bieden wij u graag een platform. Het enige dat wij daarvoor vragen, is dat u de kosten van de koffie op u neemt. Spreek gerust de organisatie aan of mail ons op [email protected]

Graag tot woensdag 26 januari bij BurgGolf Wijchen (Weg door de Berendonck 40 te Wijchen). Tussen 9 en 11 uur staat de koffie weer voor u klaar!

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2011 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×