29/09 De ondernemer georganiseerd

Nieuwe manager BurgGolf Wijchen nodigt u uit bij Open Coffee Wijchen in september

Aanstaande woensdag 29 september is er weer een goede reden voor u als ondernemer om naar de Open Coffee bij BurgGolf Wijchen te komen. Naast het onderhouden van contacten, hebben wij deze keer twee interessante sprekers.

Twee professional organizers, Marjon Linsen en Madelon Gloude, geven u inzicht in hun werk middels praktische tips ter verbetering van uw manier van werken. Tevens bieden zij de koffie aan van deze Open Coffee.

Woensdagmorgen op 29 september staat de Open Coffee tevens in het teken van duurzaam vervoer. Een aantal sprekers / collega-ondernemers komt u informeren over de ervaringen en mogelijkheden van het rijden op een duurzame brandstof. Dit alles in het kader van de Europese Mobiliteitsweek 2010.

Ook voor de volgende bijeenkomsten hebben we al een aantal leuke sprekers voor u:

  • 27 oktober: Frank Eldering van MKB P&O Advies zal tijdens deze bijeenkomst een presentatie houden over het motiveren en stimuleren van uw personeelsleden.
  • 15 december: Jack van Oosterhout van Philipsen, Accountants & Adviseurs, zal tijdens deze bijeenkomst een presentatie houden over eindejaarstips en -actualiteiten. Ook zij zullen u de koffie aanbieden.
    Let op: De Open Coffee wordt dan bij wijze van uitzondering gehouden van 10 tot 12 uur in de schaatstent achter het Kasteel in Wijchen.

We hebben er bewust voor gekozen praktisch inzetbare onderwerpen te kiezen. Mocht u nu zelf een product of dienst hebben dat u kunt vertalen naar een presentatie van ongeveer 15 minuten (let wel: geen verkoopverhaal maar iets waar uw toehoorders vrijwel direct mee aan de slag kunnen), dan houden we ons zeker aanbevolen. Spreek gerust de organisatie aan of mail ons op [email protected].

Graag tot aanstaande woensdag 29 september bij BurgGolf Wijchen (Weg door de Berendonck 40 te Wijchen). Tussen 9 en 11 uur staat de koffie weer voor u klaar!

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2010 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×