Open Coffee Wijchen in De Kraanvogel – 26 maart 2014

Deze maand verhuizen we de Open Coffee voor een keer, iets dichter bij het centrum, dus voor veel ondernemers een mooie gelegenheid te voet langs te komen! Daarnaast heb je dan de kans kennis te maken met bedrijvencentrum “De Kraanvogel”. Ook word je door in De Kraanvogel gevestigde ondernemers getracteerd op koffie en een interessante presentatie:

Trends anno 2014 wat moet ik er mee

(c) Gabriella FabbriAls je volop bezig bent met je onderneming en de dagelijkse werkzaamheden die hierbij komen kijken, dan heb je soms geen of weinig tijd om te kijken wat de nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van technologie, marketing en communicatie. Of wel tijd maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Online oplossingen zijn niet meer weg te denken in de moderne bedrijfsvoering.  We leveren  producten aan klanten, steeds vaker vanuit onze online etalage, die goed opvalt in de virtuele winkelstraat en verbonden is met een naadloos aansluitende backoffice.

Tijdens de Open Coffee van woensdag 26 maart a.s. in Bedrijvencentrum De Kraanvogel nemen Joost Rongen, Mirelle Vegers en Yvonne van Puyenbroek u mee tijdens een twintig minuten durende inspiratie sessie, in de trends anno 2014 op het gebied van de ontwikkeling van maatwerk software, visuele communicatie en (online) marketing.

Bedrijvencentrum De Kraanvogel

Foto (c) Driessen Makelaardij

Aan de Zomertaling, aan de rand van het Wijchense centrum is het project Bedrijvencentrum De Kraanvogel gerealiseerd. De Kraanvogel ligt centraal op loopafstand van het NS station en is een multifunctionele moderne kantoor- en praktijkruimte.

In De Kraanvogel zijn inmiddels al een aantal bedrijven gevestigd als Peters Verzekeringen, Beauty & Relax Lounge, Massagepraktijk Carmen, Bernadette Beeren Body Coachin, Confite, FrenkDesign/Mirelle Vegers, Puikwerk en OTV Organisatie Ontwikkeling. Momenteel is Fase II ook gerealiseerd en zijn er nog enkele units beschikbaar. Bij De Kraanvogel profiteer je niet alleen van een professionele uitstraling maar ook van het onderlinge contact tussen mede-ondernemers en positieve kruisbestuivingen.

Open Coffee Augustus: Minibeurs!

De inschrijving voor de Minibeurs van april (gewoon bij BurgGolf) is inmiddels gesloten, maar we hebben besloten de minibeurs te herhalen in  augustus, en daar hebben we naturlijk nog voldoende mogelijkheden om jouw bedrijf in de spotlight te zetten! Heb je interesse om jouw bedrijf te presenteren tijdens deze beurs, laat het ons dan weten!

Reset & Reshape

Tijdens de Open Coffee Wijchen van 26 februari  verzorgden Antoon Huigens en Irma Soetekouw een spraakmakende presentatie over “jouw Gun-factor”. Daarin werd u ook uitegnodigd deel te nemen aan de masterclass ‘Sta voor jouw professionele intuïtie!’. Deze vindt plaats op 7 mei aanstaande en er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Lees meer over deze dag, of schrijf je direct in op resetreshape.nl!

Waar en wanneer?

De Open Coffee vindt deze maand plaats op 26 maart. Tussen 9 en 11 uur ben je van harte welkom bij De Kraanvogel, aan de Zomertaling 131 in Wijchen. Dat is direct aan de noordzijde van het station.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Comments are closed.

  • Comments are Closed

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2014 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×