25/1 Twee jaar Open Coffee Wijchen | BurgGolf Wijchen

Twee jaar al! Toen we begonnen met de Open Coffee konden we niet vermoeden dat een koffie-uurtje zou uitgroeien tot één van de populairste netwerkbijeenkomsten van de regio. Met in de organisatie Josine Kersten (BurgGolf), Bert Withaar (Wijchen.nieuws.nl) en Michiel Heijmans (Studio Foppe) staat er al bijna anderhalf jaar een enthousiast drietal vrijwilligers aan de basis van de maandelijkse bijeenkomsten en eerlijk is eerlijk: we zijn best trots op wat we neergezet hebben!

BurgGolf Wijchen: meer dan een golfbaan

BurgGolf WijchenDeze eerste Open Coffee verwelkomen we u graag bij BurgGolf Wijchen. Dat welkom is tweeledig: de Open Coffee vindt plaats op de vertrouwde locatie aan de Berendonck, maar BurgGolf is deze maand tevens degene die u de presentatie en de koffie aanbiedt.

BurgGolf Wijchen is een golfbaan, met diverse afdelingen en mogelijkheden. Zo vindt u er een 18 holes grote baan, een 9 holes Par 3 baan en een driving range met meerdere oefenfaciliteiten.

Maar wat nog niet voor iedereen bekend is, dat BurgGolf Wijchen nog meer te bieden heeft met onder meer het voortreffelijke Restaurant Magnolia’s en haar ruime vergaderzalen. Er zijn 3 vergaderzalen, van verschillend formaat, voorzien van WIFI en een schitterend uitzicht op de golfbaan.

Het restaurant is ook voor niet-golfers een aanrader. In de sfeervolle ambiance geniet u van een zakenlunch, een etentje met de afdeling of een familie-borrel. Of een hapje eten op het zonovergoten terras.

Josine Kersten van BurgGolf Wijchen vertelt u graag tijdens deze presentatie welke mogelijkheden de golfbaan u nog meer kan bieden. Kijk ook eens op www.golfbaan-wijchen.nl

Extra: goed doel 28 maart 2012

Voor de bijeenkomst van 28 maart zijn we nog op zoek naar een goed doel of vrijwilligersorganisatie die extra in het zonnetje gezet mag worden. De sponsoring van die bijeenkomst wordt gedaan door Michiel Heijmans van Studio Foppe, maar hij stelt de presentatiemogelijkheid graag ter beschikking aan iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken.

Dus weet jij een regionaal goed doel of vrijwilligersorganisatie die kosteloos een presentatie wil geven tijdens de Open Coffee van 28 maart, mail Michiel op [email protected]!

Oproep voor sprekers

Ook dit jaar proberen wij weer een aantal interessante sprekers voor u te vragen. Uiteraard is er nog voldoende ruimte voor u om uw bedrijf te presenteren. Dat is erg laagdrempelig: we vragen u het onderwerp praktisch toepasbaar te houden zodat het voor de bezoekers eventueel direct inzetbaar is. Daarnaast vragen we u de koffie/thee en ‘iets erbij’ van die bijeenkomst te sponsoren. Afhankelijk van het aantal bezoekers zijn de kosten gemiddeld zo’n 300 euro geweest in 2011.

Dus wilt u een bijeenkomst sponsoren en op die manier uw bedrijf in de kijker spelen? Spreek ons aan tijdens de bijeenkomst of mail naar [email protected].

Waar en wanneer

De Open Coffee vindt op woensdag 25 januari aanstaande tussen 9 en 11 uur plaats in restaurant Magnolia’s bij BurgGolf Wijchen, Weg aan de Berendonck 40 in Wijchen.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2011 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×