25/9 BurgGolf’s Business Open Wijchen

Heel even leek het erop dat de Open Coffee van deze maand de eerste maand zonder sponsor zou worden. Gelukkig wilde BurgGolf deze keer graag de koffie op zich nemen, waarvoor bedankt!

Overigens is er volgende maand een extra minibeurs, slaan we daarna zoals u gewend bent november over om op 11 december het jaar af te sluiten bij Theather ’t Mozaiek.

De Open Coffee heeft uw bijdrage nodig!

De organisatie van de Open Coffee bestaat uit vrijwilligers die lokaal netwerken voor alle ondernemers bereikbaar willen maken. We doen dit met veel plezier en hebben een van de succesvolste Open Coffees van de regio, zo niet Nederland opgezet. Iets waar we trots op zijn. Maar we zijn afhankelijk van u voor dit succes.

Bijna hadden we deze maand geen bedrijf mogen verwelkomen dat zich wilde presenteren. Terwijl dat kan tegen de relatief lage kosten van ongeveer 200 tot 250 euro (de rekening voor koffie en gebak). In vergelijking met een advertentie in welk blad dat ook is dat een koopje, omdat je als B2B ondernemer midden in je markt staat.

Zeker als je beseft dat de mailing van de Open Coffee naar inmiddels ruim 800 lokale en regionale bedrijven gaat. En het persbericht naar alle lokale media. Ik doe daarom voor 2104 graag een beroep op u, ondernemer. Ruimt u voor 2014 alstublieft een klein deel van uw marketingbudget in voor de Open Coffee. Meldt u ook gerust aan met zes bevriende ondernemers en we maken er een minibeurs van, dan deelt u de kosten!

Meer informatie en aanmelden kan hier: www.opencoffeewijchen.nl/uw-presentatie/.

Business Open Wijchen

We zijn verheugd dat BurgGolf direct ja zei op onze vraag deze Open Coffee te sponsoren. Omdat de week na de Open Coffee de Business Open Wijchen is, een mooie gelegenheid om deze nog eens onder de aandacht te brengen!

business-open-2013

Na het succes van de voorgaande jaren organiseert BurgGolf Wijchen wederom hét zakelijke golfevent; de Business Open Wijchen. Een zakelijke golfdag waar Wijchen en omstreken op maandag 30 september van harte welkom zijn bij BurgGolf Wijchen.

Daar vindt voor de vierde keer het Business Open Wijchen plaats voor ondernemers. Golfen wordt gecombineerd met ontspannen netwerken. Voor de beginnende golfer organiseren we een Masterclass om de beginselen van het golfspel te verbeteren. U kunt zich zowel voor de wedstrijd als voor de Masterclass als koppel inschrijven.

Tijdens deze dag is het mogelijk om uw bedrijf te presenteren aan de deelnemers.
Meer informatie op http://www.burggolf.nl/golfbaan/wijchen/…

Josine en Wouter bedankt!

Met ingang van deze maand trekt BurgGolf zich vanwege planningsredenen terug uit de organisatie van de Open Coffee. Graag wil ik namens de zittende organisatie Josine en Wouter hartelijk danken voor hun inzet de afgelopen drie en half jaar!

Waar en wanneer?

De Open Coffee vindt op woensdag 25 september aanstaande tussen 9 en 11 uur plaats bij Restaurant Magnolia’s van BurgGolf, Weg door de Berendonck 40 in Wijchen.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2013 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×