29/5: Meer flexibiliteit met de Flex-BV

Bruggink & Van Beek notarissenWoensdag 29 mei aanstaande maken we met de Open Coffee weer een uitstapje: net als vorig jaar in mei zal de Open Coffee plaatsvinden in de kantine van MHC Wijchen. Wanneer het net zulk mooi weer wordt als vorig jaar verwachten we ook dit jaar dat de Open Coffee grotendeels buiten zal plaatsvinden!

Dus let op: deze maand is de Open Coffee bij MHC Wijchen, Campuslaan 11 (naast Arcus)

De koffie wordt u aangeboden door Bruggink & Van Beek Notarissen

Middels een korte presentatie staat notaris Mr. Patrick van Beek, van Bruggink & van Beek Notarissen en Adviseurs, stil bij de voordelen van de zogenaamde Flex-B.V. en geeft hij aan waarom deze B.V. voor ondernemers zo aantrekkelijk is.

Presentatie: Meer flexibiliteit met de Flex-B.V.
Per 1 oktober 2012 gelden er nieuwe spelregels voor B.V.’s. Hierdoor zijn bij het starten van een B.V. veel formaliteiten komen te vervallen, zoals het verplichte startkapitaal en de bank- en accountantsverklaring. Deze veranderingen maken de B.V. flexibeler en eenvoudiger, en is hierdoor aantrekkelijker voor ondernemers.

Ook ondernemers die al een B.V. hebben kunnen profiteren van de nieuwe spelregels. Zo is het voor ondernemers eenvoudiger om belastingvrij geld uit de B.V. te halen. Daarnaast is het mogelijk geworden om aandelen, met recht op winst maar zonder zeggenschap, uit te geven.

Meer informatie over Bruggink & Van Beek Notarissen: http://www.bvbnotarissen.nl/

Uw presentatie tijdens de Open Coffee?
Mocht u lokaal uw bedrijf in de kijker willen spelen, door onder meer uw presentatie tijdens de Open Coffee te verzorgen, maar ook bijvoorbeeld door onze aankondiging aan 800+ lokale bedrijven en uiteraard ons persbericht naar de diverse lokale en regionale media; laat het ons dan vooral weten via de website, http://www.opencoffeewijchen.nl/uw-presentatie/.

Mocht u interesse hebben in deelname aan onze Minibeurs in augustus, laat het ons dan ook zeker weten! Meer informatie via http://www.opencoffeewijchen.nl/mini-beurs/.

Waar en wanneer?
De Open Coffee vindt op woensdag 29 mei aanstaande tussen 9 en 11 uur plaats bij MHC Wijchen, Campuslaan 11 (naast Arcus). Meer informatie over MHC Wijchen vindt u op http://www.mhcwijchen.nl/.

Uiteraard zijn we volgende maand (juni) weer terug op de vertrouwde plek bij BurgGolf. Overigens komt net als vorige jaren de Open Coffee van juli te vervallen i.v.m. de vakantie.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2013 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×