26/9 Bol Adviseurs

Logo Bol AdviseursTijdens een van onze verzoeken voor sponsoren en sprekers in de eerste helft van 2012 werden we benaderd door Bol Adviseurs, die enthousiast aanboden een koffie te sponsoren om op die manier hun product B-OnLine onder de aandacht te brengen.

Online monitoring van bedrijfsresultaten met B-OnLine van Bol Adviseurs

Iedere ondernemer, klein of groot, stelt zichzelf weleens de vragen: “Ben ik nu eigenlijk wel goed bezig? Wat kan ik verbeteren? Op welke zakelijke gebieden kan ik bij wie ondersteuning vragen?”
Bol Adviseurs helpt graag. Om de vinger aan de pols van uw onderneming te houden, heeft Bol een nieuw concept ontwikkeld: B-OnLine.

Bol Adviseurs, GladysB-OnLine van Bol Adviseurs biedt u best-in-class applicaties voor online (financiële en salaris)administratie, gecombineerd met online monitoring van uw bedrijfsresultaten. Zo zijn uw gegevens altijd realtime en online beschikbaar in een goed beveiligde omgeving. Dankzij B-OnLine kunt u over up-to-date stuurinformatie beschikken, ook wanneer u geen uitgebreide administratieve afdeling heeft.

Meer informatie over Bol Adviseurs en B-OnLine tijdens de Open Coffee en natuurlijk alvast via http://www.boladviseurs.nl.

ZZP-ers Markt groot succes!

Afgelopen Open Coffee van augustus hielden we voor het eerst een mini-beurs voor ZZP-ers tijdens de Open Coffee. Niet alleen door bezoekers, maar ook door standhouders is dit met veel enthousiasme ontvangen en de reacties waren louter positief:

  • “Je hebt een veel directer gesprek met verschillende mensen” en
  • “Waarom doen we dit niet elke maand?”

We hebben daarom besloten dit zeker te herhalen. In eerste instantie eens per half jaar, maar bij voldoende aanmeldingen misschien wel eerder. Heb jij interesse in deelname aan de volgende ZZP-ers Markt, die zeer waarschijnlijk in maart 2013 plaatsvindt (of dus mogelijk al eerder), laat het ons dan weten via http://www.opencoffeewijchen.nl/zzp-ers/

Uw presentatie in het najaar?

Helaas hebben wij voor de Open Coffee van oktober nog geen spreker / sponsor kunnen vastleggen. Mocht u deze gelegenheid willen aanpakken om uw bedrijf in de kijker te spelen, door onder meer uw presentatie tijdens de Open Coffee maar ook bijvoorbeeld onze aankondiging naar 800+ lokale bedrijven en uiteraard ons persbericht naar de diverse lokale en regionale media, laat het ons dan vooral weten via [email protected].

Waar en wanneer?

De Open Coffee vindt op woensdag 26 september aanstaande tussen 9 en 11 uur plaats in restaurant Magnolia’s bij BurgGolf Wijchen, Weg aan de Berendonck 40 in Wijchen.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2012 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×