25/4 Bockmeulen Janzing Brink Advocaten: Denk aan uw recht

Alhoewel het weer er nog niet naar is, is het toch volop lente. Iedereen is inmiddels alweer vakantieplannen aan het maken en wij zijn weer druk bezig met de volgende Open Coffee Wijchen. Deze is op woensdag 25 april aanstaande.
Tijdens deze Open Coffee zal Frank Janzing van Bockmeulen Janzing Brink Advocaten de presentatie verzorgen.

Bockmeulen Janzing Brink Advocaten

Het inhoudelijk onderwerp ligt op het gebied van het arbeidsrecht en zal zich toespitsen op de do’s en dont’s in het geval van bijv. een zieke werknemer. De presentatie zal niet te diepgravend maar natuurlijk wel leerzaam zijn voor de ondernemer/werkgever.

Aangezien men bij Bockmeulen Janzing Brink Advocaten zeer breed gespecialiseerd is, kan Frank Janzing de uitstap naar bijv. het strafrecht makkelijk maken. Indien u specifieke vragen hebt, schroom dan niet.
Kijk voor meer informatie www.bockmeulen-advocaten.nl.

Waar en wanneer

De Open Coffee Wijchen vindt plaats op de locatie en tijd die u van ons gewend bent, namelijk de laatste woensdag van de maand (25 april aanstaande) in Restaurant Magnolia’s bij BurgGolf Wijchen, Weg door de Berendonck 40 te Wijchen. Het staat u vrij om binnen te lopen wanneer u wilt tussen 9 en 11 uur. De presentatie zal starten om 9.45 uur. Tot dan!

NB. De volgende Open Coffee is woensdag 30 mei en zal worden gehouden bij hockeyvereniging MHC.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2012 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×