Bijmans bij Zaal Verploegen – 25 juni 2014

Woensdag 25 juni a.s. is alweer de laatste Open Coffee Wijchen voor de zomerstop. Hans Bijmans van Bijmans Assurantiën zal tijdens deze bijeenkomst kort stil staan bij schade-, arbeidsongeschiktheids-, lijfrente- en risicoverzekeringen voor ZZP-ers, maar natuurlijk ben je als niet-zzp-er ook van harte uitgenodigd!

We hebben voor dit onderwerp gekozen omdat er veel onduidelijkheid lijkt te bestaan over deze verzekeringen; heb je die echt nodig en welk risico loop je als je ze niet hebt? Om te peilen onder onze bezoekers hoe zij ervoor staan, hebben we een korte (1 minuut) enquête opgesteld, en deze enkele weken geleden via onze Linkedin groep en Twitter uitgezet onder de Wijchense ondernemers. Omdat vooral ZZP-ers te weinig aandacht aan hun verzekeringen lijken te besteden, gaat Hans specifiek op die doelgroep in.

We zouden het zeer op prijs stellen als ook jij deze enquête in wilt vullen:
http://opencoffeewijchen.nl/bijmans/676/

We zijn heel erg benieuwd naar je (anonieme) antwoorden!

Coffeebonus

Na de Open Coffee is er ook weer een Coffee Bonus. Deze maand is het onderwerp After Sales. After sales is belangrijk om tevreden klanten te houden en ontevreden klanten tevreden te maken. Dat scheelt vast op de no-claim van je rechtsbijstandsverzekering :) Meld je aan en kijk samen met andere ondernemers hoe je het maximale uit je After sales kunt halen:
http://coffeebonus.nl/open_coffee_wijchen/

Waar en wanneer? Afwijkende lokatie!

Deze Open Coffee vindt plaats op woensdag 25 juni aanstaande. Je bent van harte welkom tussen 9 en 11 uur bij Zaal Verploegen, Woeziksestraat 100 in Wijchen.

Graag tot dan!

Tags

Leave Yours +

One Comment

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2014 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×