29/06 Beleggen met aandacht

Tijdens de laatste Open Coffee is wederom gebleken dat de naambadges een welkome aanvulling zijn op het netwerken tijdens de Open Coffee. Overal werden hoofden gebogen en klonk de begeleidende vraag: “En waar ben jij van?” Mariska van www.presspower.nl, nogmaals bedankt voor het verzorgen van deze badges!

Voor de Open Coffee in juni, woensdag 29 juni, hebben we na de mei-presentatie van Ralf Hanekamp wederom een presentatie voor u met een concreet doel, namelijk geld verdienen met beleggingen:

Rabobank Wijchen: Beleggen met aandacht

Ieder mens is uniek. En ook beleggen is een persoonlijke zaak. De één vindt het belangrijk om weinig omkijken naar zijn beleggingen te hebben, terwijl een ander beleggen juist als hobby heeft. Wat het voor u ook betekent, één ding staat vast: het gaat hier om uw vermogen. Iets wat alle aandacht verdient. Van u, maar ook van uw beleggingsadviseur.

Tijdens de presentatie ‘Beleggen met aandacht’ zal Marc Kersjes van Rabobank Rijk van Nijmegen u uitleggen hoe een gedegen beleggingsadvies tot stand komt. Vragen die in de presentatie beantwoord worden:

  1. Hoe komt een gedegen beleggingsadvies tot stand?
  2. Wat zijn de do’s en wat zijn de don’ts?
  3. En waar zitten valkuilen?

Ter afsluiting zal Marc ook nog aandacht besteden aan actuele beursontwikkelingen.

Huishoudelijke mededeling

De Open Coffee van juni is de laatste Open Coffee voor onze zomerstop dit jaar. Dit betekent dat in juli geen Open Coffee Wijchen zal plaatsvinden. In augustus bent u natuurlijk weer van harte welkom op de laatste woensdag van de maand, 31 augustus, in Restaurant Magnolia’s bij BurgGolf Wijchen.

Waar en wanneer

De Open Coffee Wijchen vindt plaats op de locatie en tijd die u van ons gewend bent, namelijk de laatste woensdag van de maand (29 juni aanstaande) in Restaurant Magnolia’s bij BurgGolf Wijchen, Weg door de Berendonck 40 te Wijchen. Het staat u vrij om binnen te lopen wanneer u wilt tussen 9 en 11 uur. De presentatie zal starten om 9.45 uur. Tot dan!

Volg ons ook op Twitter, dan weet je steeds op tijd wanneer de komende bijeenkomst is!
http://www.twitter.com/ocwijchen

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2011 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×