26/05 Begin de dag ontspannen

Woensdag 26 mei is het alweer tijd voor de 4e Open Coffee Wijchen. Ontstaan als mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen of samenwerkingsverbanden te leggen op een informele manier, ontpopt de Open Coffee zich steeds mee als zakelijk platform.

Waarom? Ligt het aan het feit dat alle ondernemers net wakker zijn? Aan het feit dat het gros van de ondernemers nog niet of nauwelijks ‘gewerkt’ heeft die dag? Misschien is het wel gewoon het onverplichte, ongedwongen karakter van de Open Coffee Wijchen. Ik heb er nog nooit iemand gesproken die er zijn product verkocht, maar des te meer mensen die gedreven en enthousiast vertelden over hun bedrijf en nog meer: de eigen werkzaamheden. De verhalen van mensen die na de Open Coffee contact hebben opgenomen en tot zaken zijn gekomen, die zijn er genoeg. De ene ondernemer die de andere tijdens deze morgen van goede raad heeft voorzien ook. Misschien is de kracht van de Open Coffee Wijchen wel dat er zakelijke vriendschappen worden gesloten, nog meer dan direct zakelijke relaties.

Tijdens deze Open Coffee wordt de koffie u aangeboden door Draagdoek.nl. Draagdoeken beginnen langzaam een normaal onderdeel van het dagelijks straatbeeld te worden. Draagdoek.nl heeft hier met trendy draagdoeken en nieuwe ontwikkelingen een grote bijdrage aan gehad. Eigenaresse en creatieve brein van Draagdoek.nl is Kay Poelen.

Daarnaast wordt u een heerlijk start van de dag aangeboden door Wilma Verheijen van Stoelmassage-ophetwerk.nl. Stoelmassage is een korte vitaliserende massage over de kleding heen.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2010 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×