CumLingua Taal & Communicatie – 30 september 2015

‘Taal geeft toegang tot kansen in het leven’

cum-lingua-logo‘Taal geeft toegang tot kansen in het leven.’ Dit is het persoonlijke en zakelijke motto van de Engelse Debbie Kenyon-Jackson van CumLingua Taal & Communicatie uit Velp (Nbr). Tijdens de Open Coffee van 30 september neemt zij ons mee in een krachtig en inspirerend verhaal over hoe taal het verschil kan maken voor je bedrijf én voor jou persoonlijk.

Of het nu gaat om het oppoetsen van je CV om gerichter te solliciteren of het optimaliseren van je commerciële boodschap offline én online, het gebruik van de juiste stijl en terminologie, samen met de juiste aanpak zorgen ervoor dat de lezer begrijpt wat jij wilt communiceren.

En als uitsmijter deelt Debbie een paar leuke voorbeelden met ons van hoe taalmisverstanden onverwachte consequenties kunnen hebben.

Zorg ervoor dat je erbij bent en ontdek hoe taal ook jou toegang kan geven tot meer kansen in het leven.

Meer over Cum Lingua

Pakkende teksten
Een tekst moet niet alleen inhoudelijk kloppen, maar ook prettig leesbaar zijn. Dit betekent dat een vertaling niet als een vertaling moet klinken en dat een brontekst geschreven door een non-native speaker niet herkenbaar moet zijn als zodanig.

One-stop shop
Daarom brengt CumLingua alle nodige disciplines op dit gebied onder in één pakket. Schrijf-, vertaal- en redactiediensten worden samen uitgevoerd binnen één team van professionele copywriters, marketeers en native speaker vertalers.

Diverse branches en diensten
Van zoekmachine-geoptimaliseerde webteksten tot flyers en brochures; van juridische voorwaarden tot financiële jaarverslagen; CumLingua levert al 10 jaar teksten en vertalingen aan de zorgsector, multinationals, de overheid, MKB’ers en ZZP’ers.

Kijk voor meer informatie op de website www.cumlingua.com

Waar en wanneer?

Deze Open Coffee zal plaatsvinden op 30 september 2015, tussen 9 en 11 uur bij theater ‘t Mozaïek in Wijchen.

Graag tot dan!

Tags

Leave Yours +

No Comments

Comments are closed.

  • Comments are Closed

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2015 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×