30/03 Concurrentie

Deze maand vindt de Open Coffee plaats op woensdag 30 maart. Op die dag verwachten we weer een groot aantal Wijchense en regionale ondernemers te mogen verwelkomen. Afgelopen Open Coffee waren er voor de derde keer op rij meer dan 75 ondernemers bij de Open Coffee Wijchen. Een teken dat de Open Coffee steeds meer een vast plaats in de agenda begint in te nemen. Ook een teken dat de laagdrempeligheid, in combinatie met de 15-minuten-presentaties, veel ondernemers aanspreken.

WIJCHEN IS ANDERS
Wat ons als organisatie opvalt, is dat bezoekers van andere Open Coffees ‘klagen’ over een groot aantal ZZP-ers. En ook over een overwegend mannelijk publiek of bijvoorbeeld onduidelijkheid over tijdstip en locatie van de Open Coffee. Het verheugd ons dan ook zeer dat wij weinig negatieve geluiden horen over de diversiteit aan bezoekers of de locatie. Het is elke maand weer erg goed om te zien dat tijdens de bijeenkomst in Wijchen er veel gelachen wordt. Dat we veel horen dat nieuwe ondernemers niet als ‘nieuw’ op de Open Coffee komen maar direct aansluiting vinden bij andere bezoekers. Er is eigenlijk geen excuus om niet naar de Open Coffee te komen.

OPEN COFFEE WIJCHEN
We willen de gelegenheid ook aangrijpen om nog eens te benadrukken dat wij als organisatie deze bijeenkomsten vrijwillig en zonder winstoogmerk organiseren. En dat we dat niet doen vanuit een landelijk netwerk van Open Coffees, maar als autonome organisatie. We vinden het gewoon erg leuk om maandelijks deze bijeenkomsten te organiseren en zijn zelf ook altijd met veel plezier aanwezig. Wie ons gesproken heeft, kan dat benadrukken.

PRESENTATIE: CONCURRENTIE
De presentatie van deze maand wordt verzorgd door Joep Ruigrok van Bureau voor Bestrijding van Heteronomie i.o. De heer Ruigrok legt in deze presentatie uit hoe om te gaan met concurrentie, welke obstakels je tegen kan komen tijdens je marktbewerking en hoe anderen een loopje kunnen nemen met je ideeën of productinvullingen. Als elke maand wordt de koffie tijdens deze Open Coffee u aangeboden door degene die de presentatie verzorgd. Deze maand is dat dus het Bureau voor Bestrijding van Heteronomie i.o..Voor meer informatie: www.heteronomie.nl

WAAR EN WANNEER
De Open Coffee Wijchen vindt plaats op de locatie en tijd die u van ons gewend bent, namelijk de laatste woensdag van de maand (30 maart aanstaande) in Restaurant Magnolia’s bij BurgGolf Wijchen, Weg door de Berendonck 40 te Wijchen. Het staat u vrij om binnen te lopen wanneer u wilt tussen 9 en 11 uur. De presentatie zal starten om 9.45 uur. Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Open Coffee Wijchen

NB. De volgende Open Coffee is woensdag 27 april 2011.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2011 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×