Bruggink en Van Beek Notarissen bij BurgGolf Wijchen – 28 mei 2014

Tradities moet je niet doorbreken en twee keer is een traditie, toch? Daarom verwelkomen we tijdens de Open Coffee van mei voor de derde keer op rij Bruggink en Van Beek Notarissen.

Let op! Deze Open Coffee zou in eerste instantie plaatsvinden op de hockeyclub, maar dit is helaas niet mogelijk dit jaar. Bijzondere dank aan BurgGolf, die direct aangaf dat het geen probleem is de Open Coffee gewoon weer daar te laten plaatsvinden.

De Open Coffee van 28 mei is dus in restaurant Magnolia’s van BurgGolf Wijchen.

Wanneer heb je een notaris nu eigenlijk nodig?

Bruggink & Van Beek notarissenDit jaar vroeg Bruggink en Van Beek of we mee wilden denken over een onderwerp voor hun presentatie. Zakelijke dienstverlening betekent vaak informatieve verhalen en in 15 minuten kun je heel veel informatie kwijt, dus dachten Bert en ik meteen aan een praktische insteek: wanneer heb je een notaris nu eigenlijk nodig?

Tijdens de presentatie van 28 mei volgt notaris Patrick van Beek samen met ons een fictieve levensloop en zal de momenten waarop je met de notaris te maken kunt krijgen aanstippen. Want zeg nu eerlijk, weet jij precies wat een notaris nu allemaal voor jou kan regelen? Waarvoor je bij hem aan kan kloppen?

Voor meer informatie over Bruggink en Van Beek Notarissen: www.bvbnotarissen.nl.

Augustus: Minibeurs

Twee keer per jaar (minimaal) houden we tijdens de Open Coffee een minibeurs voor kleine en grote ondernemers die het leuk vinden gedurende de twee uur van de bijeenkomst op een intiemere manier, in één-op-één gesprekken anderen te informeren over hun producten. In augustus doen we dat weer. Over tradities gesproken! Wil je deelnemen, geef je dan snel op, want ook deze minibeurs zit bijna vol. Meer informatie vind je hier.

Waar en wanneer?

De Open Coffee van mei vindt plaats op woensdag 28 mei tussen 9 en 11 uur in restaurant Magnolia’s van BurgGolf Wijchen, Weg aan de Berendonck 40 in Wijchen. Graag tot dan!

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2014 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×