Gemeente Wijchen in ’t Kasteel – 28 oktober 2015

Gemeente WijchenIn 2014 gaf wethouder Agnes Schaap een drukbezochte presentatie over het in werking treden van het Werkbedrijf. Het onderwerp leeft in Wijchen. De Gemeente Wijchen was dusdanig enthousiast over de bijeenkomst, dat ze hebben aangeboden standaard de Open Coffee van oktober te sponsoren, op een van de mooiste lokaties van Wijchen: in de Raadszaal in Kasteel Wijchen.

Deze Open Coffee vindt plaats op 28 oktober aanstaande, tussen 9 en 11 uur. Dat is inderdaad in de herfstvakantie, dus je hebt alle tijd om langs te komen!

Het Werkbedrijf

logo werkbedrijfAansluitend op de presentatie van de wethouder, heeft de Gemeente dit jaar het Werkbedrijf zelf de gelegenheid gegeven een presentatie te geven.

Over het Werkbedrijf

Het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen kan veel betekenen voor de ondernemers in de regio.

  • Dit nieuwe arbeidsbemiddelingsbedrijf kan helpen bij het vinden van geschikte arbeidskrachten én deskundig advies geven bij personeelsvraagstukken.
  • 7 gemeenten, Breed en UWV hebben hun krachten gebundeld en zijn graag uw partner met brede kennis van de arbeidsmarkt.
  • Wij denken graag met u mee over onderwerpen als b.v. banenafspraak, mobiliteitsvraagstukken, werving en selectie, scholing, etc.

Op 28 oktober ontmoeten we u graag op de Open Coffee bijeenkomst en vertellen we met plezier meer over onze mogelijkheden.

Meer informatie vind je op de website van het Werkbedrijf, www.werkbedrijfrvn.nl.

Waar en wanneer?

De Open Coffee vindt plaats op 28 oktober aanstaande, tussen 9 en 11 uur, in de Raadszaal van Kasteel Wijchen. Dat vind je recht tegenover het gemeentehuis van Wijchen!

Graag tot dan!

Tags

Leave Yours +

No Comments

Comments are closed.

  • Comments are Closed

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2015 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×