Minibeurs! 27 augustus 2014

Op 27 augustus vindt er weer een minibeurs plaats tijdens de Open Coffee Wijchen. Zet deze zeker in je agenda, want de Minibeurs is meestal een van de best bezochte Open Coffees van het jaar!

Deze minibeurs verwelkomen we de onderstaande bedrijven:

atHoning, LinkedIn en Content Beheer

atHoningIk ben Anton Honing van atHoning, LinkedIn expert en trainer/coach LinkedIn. Mijn visie is dat ik iedereen de kans wil geven zich op LinkedIn te begeven, zowel particulieren als ondernemers. Ondernemers kan ik helpen hun bedrijfspagina(‘s) aan te maken of te optimaliseren en hun werknemers met een optimaal profiel op LinkedIn te helpen.
Verder bied ik namens een bedrijf een mooie content beheer oplossing aan om je als ondernemer aantrekkelijk op Internet en Social Media te profileren en promoten.
Meer informatie op www.athoning.nl

GRAPHX 66

graphx 66Hoe belangrijk is voor ú de eerste indruk van iemand waar u zaken mee wilt doen? Een logo, huisstijl en website vormen samen het ‘gezicht’ van uw onderneming. Zij zorgen voor herkenbaarheid, professionaliteit én de juiste uitstraling. Een goede eerste indruk? Dat is de basis voor uw succes!

U kunt bij GRAPHX 66 terecht voor logo- en huisstijlontwerp, voor de vormgeving en het bouwen van uw website en natuurlijk ook voor foldermateriaal, brochures, magazines, autobelettering, reclamemateriaal, drukwerk etc. GRAPHX 66 is een buro voor Grafische vormgeving en Communicatie, gespecialiseerd in logo- en huisstijlontwerp voor kleine bedrijven, starters en ZZP-ers.
Meer informatie op www.graphx66.nl

Treffend Coaching

treffend coachingTreffend Coaching is een professionele praktijk die zich ten doel stelt om mensen van hun angstklachten af te helpen. Dit doen we door het bieden van cursussen en persoonlijke trajecten, waarbij de kracht van de cliënt centraal staat. Het is een praktijkgerichte aanpak waarbij herstel van een gezond lichaam én geest voorop staat.

Treffend Coaching wordt erkend door de zorgverzekeraars in Nederland en trajecten worden in veel gevallen voor een groot deel vergoed. Dit is afhankelijk van je zorgverzekeraar en welke aanvullende verzekering je hebt.
Meer informatie op www.treffend-coaching.nl

MarStyling & Studio DePho

logo_marendepho2Wendy en Mariëlle hebben gemerkt dat er behoefte is aan een goede presentatie van woningen op het internet. Eén van hun klanten maakte de opmerking: “Er is tenslotte maar één kans voor het maken van een goede eerste indruk.”

Wendy en Mariëlle hebben samen de woning van deze opdrachtgeefster aangepakt en de puntjes op de i gezet. Ook heeft zij adviezen gekregen over de inrichting van haar woning, zodat ze daar na de fotosessie ook nog profijt van heeft. Na nabewerking door Wendy waren de foto’s klaar om gebruikt te worden en konden ze worden ingezet voor de verkoop. De opdrachtgeefster gaf aan dat de samenwerking tussen MarStyling en Studio DePho heel natuurlijk en professioneel verliep. Beide bedrijven willen hun expertise inzetten om nog veel meer mensen te helpen bij de verkoop van hun huis.
Meer informatie op www.marstyling.nl | www.studiodepho.com | Brochure (PDF)

Bewust Balans

Bewust BalansEen positieve benadering, vol inzicht, diepgang, met humor, intuïtie èn nuchterheid. Dat kenmerkt Miranda’s manier van werken. Sinds 5 jaar vinden volwassenen en kinderen de weg naar Bewust Balans met problemen rondom hooggevoeligheid, stress (burn-out) en onzekerheid.

Je kunt hier terecht voor Sensi-therapie (zeer kortdurend, wordt meestal vergoed) maar ook voor workshops en trainingen. Deze zijn voor zowel particulieren alsook bedrijven en (zorg)instellingen. Denk hierbij aan burn-outpreventie, persoonlijke en/of intuïtieve ontwikkeling.
Meer informatie op bewustbalans.info
e
www.gevoeligkindinbalans.info

Promec BV

promecPROMEC BV ontwerpt machines en installaties voor de gehele industrie. Onder andere actief in de metaalindustrie, Pharma- en foodindustrie, papier en gipsindustrie, kunststofverwerking en de verpakkingssector.

  • Werktuigbouwkundige tekeningen, berekeningen en advies
  • Fabricage van machines, apparaten en werktuigen
  • Fabricage van specialistisch metaalwerk
  • Technische metingen aan machines en installaties

Meer informatie op www.promec.nl

Waar en wanneer?

Deze minibeurs vindt plaats op woensdag 27 augustus 2014 tussen 9 en 11 uur bij BurgGolf Wijchen, Weg door de Berendonck 40 te Wijchen.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2014 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×