Minibeurs – 2 september 2015

Let op: niet de laatste woensdag van augustus, maar de eerste van september in verband met de vakantie!

De maand vindt er tijdens de Open Coffee Wijchen weer een minibeurs plaats! Deze minibeurs vindt plaats in de foyer van theater ’t Mozaïek, Campuslaan 6 in Wijchen.

Dit zijn de deelnemende ondernemers:

Pioen Consult

erik-op-ten-bergErik op ten Berg is specialist in Creative Problem Solving. In zijn brainstorms, workshops en trainingen ontdekken mensen dat iedereen tot creatieve ideeën kan komen. En dat deze ideeën origineel, kansrijk en praktisch kunnen zijn. Het gebruik van je creatieve vermogens geeft mensen veel energie en inspiratie. En dat is wat je nodig hebt als je af en toe vastloopt in je eigen denkpatronen.

Tijdens de Open Coffee zal Erik live laten zien hoe je het outside-the-box denken kunt aanzetten bij jezelf. Met korte demo’s gaat hij aan de statafels samen met jou een aantal creatieve ideeën bedenken. Dan zie je meteen hoe het werkt en dat het werkt!

Erik werkt vanuit zijn eigen bedrijf Pioen consult. Kijk voor meer informatie op www.pioenconsult.nl

Yoast

Yoast_Logo_Large_RGBYoast is een Wijchens bedrijf dat klanten over de hele wereld helpt met het verbeteren van hun website(s). Die klanten lopen enorm uiteen: van de kruidenier op de hoek tot een multinational als Disney. Dat doet Yoast enerzijds door software oplossingen (WordPress plugins), en anderzijds door consultancy in de vorm van eBooks, online trainingen en site analyses.

Tijdens deze Open Coffee kun jij als bezoeker aanschuiven om jouw website gratis onder de loep te laten nemen. In korte sessies van 5 tot 10 minuten lopen we door je website heen en vertellen we je de eerste dingen die ons opvallen. Dingen die je site direct beter laten aansluiten bij de perceptie van je bezoeker. Of van Google zelf. Kom vooral langs met jouw specifieke vraag!

Meer informatie over Yoast en zijn producten vind je op onze Engelstalige website yoast.com

Prode Webdesign & Vormgeving

prodeProde is natuurlijk een bekende naam in het Wijchense ondernemerswereldje. Oprichters Sander en Barbera vormden Prode de afgelopen 7 jaar tot een bureau dat in Wijchen en omgeving als doortastend, flexibel en ‘effectief creatief’ bekend staat. Prode bestaat uit ervaren specialisten op het gebied van webdesign, grafische vormgeving en drukwerk. Korte lijnen en één aanspreekpunt. Eigenlijk zoals we dat zelf ook het fijnste vinden werken!

Prode en Yoast vind je tijdens de Open Coffee naast elkaar. Als je een idee hebt gekregen over de verbeterpunten van je website, kun je direct samen met Prode het grotere plaatje bespreken. Wat is een slimme manier om te beginnen met het verbeteren van je website? En is het misschien raadzamer een nieuwe website op te zetten, bijvoorbeeld in WordPress? Natuurlijk wil je ook graag een indicatie van de kosten voor deze verbeteringen. Tijdens de Open Coffee vertelt Prode je meer.

Wil je alvast een kijkje nemen bij bijvoorbeeld het recente werk van Prode, bezoek dan vooral www.prode.nl

Mireille Roelofs

mireille-roelofsIk bied hulp en advies aan iedereen die vastloopt of worstelt met keuzes tijdens studie, beroep en/of loopbaan. Voor ondernemers ben ik bij personele vraagstukken een onpartijdige, ervaren en betrokken deskundige.

In mijn advies werk ik het liefst zo concreet en praktisch mogelijk. Ik werk met diverse methodieken en instrumenten waarbij we samen kijken wat nodig is. Naast gesprekken zijn o.a. psychologisch onderzoek en (voorbereiding op) assessments onderdeel van mijn aanbod. Ik geloof niet in hokjes, wel in een open blik, in mogelijkheden en reële haalbaarheid. Ik hou van een puzzel, en help met plezier om ook voor anderen een stukje van de oplossing te vinden. Want of het nu gaat om het in gang zetten van veranderingsprocessen of het beantwoorden van een (onderzoeks)vraag, ik zorg graag voor meer perspectief!

Voor meer informatie over wat Mireille voor jou kan betekenen, ga naar www.mireilleroelofs.nl

Stress uit, focus aan

imageHoe kun je op alle fronten optimaal blijven presteren onder (te) hoge werkdruk.

  • Creëer balans tussen werk en privé
  • Hou je gezondheid onder controle
  • Presteer optimaal onder druk
  • Herken en erken je stress en buig deze om naar positieve prestaties

Bezoek onze stand, laat je stresslevel kosteloos en vrijblijvend meten (meten is weten tenslotte) en neem tips mee over hoe je met behulp van hartcoherentietechnieken je stress onder controle kunt houden.

Carla Jansen van Rosendaal en Toine Prudon, Stress uit Focus aan: www.stressuitfocusaan.nl

BusinessMedia4all

logo-bmBusinessMedia4all is een multimediaal bedrijf en verzorgt vakbladen, regionale magazines en marketing- en communicatiediensten.

Uitgever van de grootste regionale full colour tabloidmagazines Maas & Waal4all Xl (oplage 50.000 ex.) en Tiel XL-Rivierenland4all (33.000 ex.) & het grootste ondernemerstijdschrift IN2 Maas & Waal in de regio Nijmegen, Oss en Tiel. Relaties en lezers worden geïnformeerd, geïnspireerd via de magazines en de online extentions via o.a. Facebook en Linkedin en verbonden via de IN2 Maas & Waal Experience bijeenkomsten.

Bent u op zoek zoek voor uw eigen marketing- en/of communicatiestrategie naar een partner met oog voor uw klanten, dan bent u zeker bij BusinessMedia4all aan het juiste adres; Vakmensen met passie voor hun werk en de klant!

Meer informatie over BusinessMedia4all en haar producten en diensten vind je op www.businessmedia4all.nl

Tags

Leave Yours +

No Comments

Comments are closed.

  • Comments are Closed

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2015 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×