Minibeurs! 25 maart 2015

Op 25 maart aanstaande is er wederom een minibeurs tijdens de Open Coffee Wijchen.

Het concept is simpel: plaats zes statafels in een ruimte en zorg dat bedrijven hun product op een goede manier kunnen laten zien aan de bezoekers. Het biedt de mogelijkheid aan starters, maar ook aan ondernemers die liever niet vol in de spotlight staan, om toch de contacten te leggen en te vertellen wat hun bedrijf voor de bezoeker kan doen. Misschien is dat wel de reden dat er dit jaar drie maal (!) een minibeurs plaatsvindt tijdens de Open Coffee.

Deze maand is de tweede van dit jaar. Op 25 maart aanstaande presenteren de volgende bedrijven zich: Peer Bedrijfs- en Bancair Advies, Binnenkijken Interieuradvies, Mediators Ineke Kuiper & Jozan Coenen, Hout & Wonen / Decocos, netwerk VONK en marketing & communicatiebureau One of Us. De Open Coffee minibeurs vindt plaats tussen 9 en 11 uur op woensdag 25 maart aanstaande bij BurgGolf Wijchen.

One of Us, marketing & communicatie

logo-one-of-usKleuren buiten de lijnen. In de volle vrijheid vanuit zelfstandig ondernemerschap samen inspirerende projecten aangaan. Omdat we geloven dat binnen deze bewuste samenwerkingsvorm onze creativiteit tot een hoogtepunt komt. Met een vleugje humor en vol vertrouwen in elkaar doen wij. Wij. One of Us; marketing en communicatie new generation.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van One of Us kijk je op www.oneofus.nl.

VONK: Vrouwelijke ONdernemers Koppelen

vonk-wijchenErvaringen uitwisselen, sparren en ideeën opdoen: veel ondernemende vrouwen hebben de behoefte elkaar te ontmoeten. VONK maakt dit mogelijk. Eens per maand een bijeenkomst in zaal Sterrebosch in Wijchen. Aan de hand van een lezing of presentatie gaan we aan de slag met het betreffende onderwerp.

VONK kennen de meesten van de Open Coffee bezoekers natuurlijk van onze samenwerking tijdens de Open Coffee in december. Mocht je benieuwd zijn wat VONK voor jou kan betekenen, kom dan naar de minibeurs of bezoek de website op www.vonkwijchen.nl.

Hout & Wonen presenteert Decocos

Hout-Wonen1-300x114Nieuwkomer in natuurlijke, innovatieve, decoratieve wandbekleding. Hout & Wonen biedt met Decocos een natuurlijke, duurzame, multifunctionele en eenvoudig te installeren wandbekleding. Doordat Decocos nogal decoratief is, kan Hout & Wonen u designtechnisch veel bieden.

Decocos is een natuurproduct dat van restmateriaal wordt gemaakt. Dit restproduct wordt in het land van herkomst (Vietnam) geschikt gemaakt om als natuurlijke wandbekleding gebruikt te worden.

Meer over dit product hoort u tijdens de minibeurs of via de website www.hout-wonen.nl.

Peer Bedrijfs- en Bancair Advies


peer-bancair-en-bedrijfsadvies
Wij richten ons op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, in (maar ook buiten) de regio Nijmegen / Wijchen / Beuningen. U kunt bij ons terecht voor begeleiding en advies bij bedrijfsfinanciering, bedrijfsovername en bedrijfsvoering.

Peer Bancair en Bedrijfsadvies is in 2014 opgericht door Gerrie Peer. Hij heeft een ruime ervaring in de advisering van MKB bedrijven en kan terugvallen op een groot netwerk in de regio.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak via onze website www.peeradvies.nl of bezoek ons tijdens de Open Coffee Wijchen!

Ineke Kuiper & Jozan Coenen, Mediators

ineke-kuijper jozan-coenenMediation, een andere manier van communiceren.

Mediation kan worden ingezet bij en na echtscheiding, bij arbeidsconflicten, binnen (familie)bedrijven, bij een conflict met een overheidsinstantie of zorgverlener, bij buren- en familieruzies.

Bij mediation ga je met elkaar het gesprek aan onder begeleiding van een onafhankelijke mediator om samen tot een oplossing te komen.

Kijk voor meer informatie over deze twee bedrijven op www.inekekuiper.nl en www.first7.nl.

Binnenkijken Interieuradvies

logo Binnenkijken InterieuradviesBinnenkijken Interieuradvies bestaat uit Giny Schoenmaker en Els Hustinx. Wij bekijken het vak ieder vanuit ons eigen perspectief en hebben elk onze eigen kwaliteiten.

Wij maken complete inrichtingsplannen voor particuliere klanten en bedrijven. Hierbij staat de persoonlijke stijl van de klant en het praktische aspect altijd voorop!

Tevens werkt Binnenkijken voor projectontwikkelaars en makelaars om de verkoop van projecten en particuliere woningen te bevorderen.

Voor meer informatie over Binnenkijken Interieuradvies bezoek je de website www.binnen-kijken.com of bezoek je de stand bij de Open Coffee op 25 maart!

Waar en wanneer?

Deze Open Coffee vindt plaats bij BurgGolf Wijchen, op 25 maart 2015 tussen 9 en 11 uur. We zien je graag dan!

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2015 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×