Bezoek ook eens een minibeurs van de Open Coffee Wijchen!

Minibeurs – 25 februari 2015

We zijn erg blij dat er zoveel bedrijven hebben gereageerd op onze oproep voor deelnemers aan onze minibeurs van februari! Het waren zelfs zoveel aanmeldingen, dat we volgende maand wederom een minibeurs doen en zelfs al deelnemers voor de minibeurs van augustus hebben. Bedankt voor jullie enthousiasme allemaal!

Bezoek ook eens een minibeurs van de Open Coffee Wijchen!

Deze maand verwelkomen we wederom een zestal bedrijven die uiteenlopende producten aanbieden. Graag stellen we ze kort aan je voor.

American Clay Nederland

american-clay-logoAmerican Clay is een nieuwe wandafwerking op basis van klei. Deze natuurlijke pleister biedt u een alternatief voor verf, behang en andere stuc afwerkingen.

Naast de mooie natuurlijke uitstraling heeft American Clay ook nog een aantal andere voordelen zoals vochtregulerende werking, makkelijk te repareren, kleurecht (vervaagt niet onder UV licht), stofafstotend en nog veel meer. Wij bieden een vijftal pleisters met elk verschillende soorten afwerking, van grof tot heel erg glad. Tevens hebben wij een kleuren assortiment van 224 kleuren.

Voor meer informatie nodigt American Clay u graag uit in de showroom aan de Kerkenbos 1079jj te Nijmegen, of bezoekt u de website op www.americanclay.nl.

Security Display Solutions

security-display-solutionsUit diverse rapporten blijkt dat diefstal een steeds groter probleem wordt voor zowel winkeliers als werkgevers. Een groot deel hiervan is gelegenheidsdiefstal.

Wij leveren beveiligingsproducten voor onder andere tablets, laptops en smartphones. Niet alleen voor de detailhandel in de vorm van display product beveiliging maar ook voor op kantoor. Daarnaast leveren we tablet en laptop beveiliging voor op beurzen, in winkels, overheidsgebouwen, bibliotheken, museums, en andere openbare gelegenheden.

Kijk voor meer informatie over Security Display Solutions en hun producten op www.sediso.com.

BuitenOverleg

BuitenOverlegBuiten vergaderen … geeft nèt iets meer lucht!

De meeste hei-sessies spelen zich af op de hei … maar dan in een zaaltje van een hotel. In de pauzes is er dan even tijd om te genieten van de natuur en de frisse lucht.

Dat het ook anders kan bewijst BuitenOverleg. Vanaf nu is het mogelijk buiten te vergaderen, op het strand, de hei, waar u maar wilt! Het mobiele kantoor staat al voor u klaar. Als u toch liever in de buurt blijft; boek dan het buitenverblijf aan het Wijchens Ven.

Bekijk voor een sfeerimpressie en meer informatie op www.buitenoverleg.nl.

Toff Loopbaanadvies

toff-loopbaanadviesToff Loopbaanadvies ondersteunt bedrijven door middel van loopbaanbegeleiding, outplacement en coaching (on te job) bij het (her)ontdekken van de wensen en talenten van hun mensen.

We kijken of ze nog op de goede plek zitten. Zo niet dan gaan we samen op zoek naar mogelijkheden, kansen en verbindingen zodat er een volgende stap op het loopbaanpad gezet kan worden.

Wilt u meer informatie over Toff Loopbaanadvies, neem dan een kijkje op www.toffloopbaanadvies.nl.

Process-IT

process-itLean werken en mailen?

Verspillingen en ongewenste variaties uit uw bedrijfsproces? Focussen op maximale toegevoegde waarde voor uw klanten?
Ontvang 3 Lean verbeteracties voor uw organisatie na een kort bedrijfsbezoek

In Outlook inkomende én uitgaande e-mailberichten direct in het juiste dossier of project zonder te slepen?
Gebruik Mail2Folder en bespaar dagelijks tijd

Ralf Hanekamp is LeanSixSigma-specialist en geeft Microsoft Office-trainingen.

Kijk voor meer informatie op www.process-it.nu

Prode Webdesign & Vormgeving

Partners in beeldvorming. Dat is wat Prode tot Prode maakt. In Wijchen, Nijmegen en omgeving inmiddels meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om (Responsive) webdesign, vormgeving en drukwerk en staat bekend als doortastend, flexibel en ‘effectief creatief’.

Sander en Barbera Koopsen weten wat de klant van nu wil: creativiteit is geen doel op zich, we willen iets maken dat er mooi uitziet, goed werkt en goed vindbaar is in Google. Want als het klopt, dan klopt het.

Voor meer informatie over de producten en diensten van Prode, bezoek je www.prode.nl.

Waar en wanneer?

Deze Open Coffee Wijchen vindt plaats op 25 februari 2015 van 9 tot 11 uur. Je vindt de Open Coffee in het restaurant van BurgGolf Wijchen, Weg door de Berendonck 40 in Wijchen (natuurlijk).

Graag tot dan!

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2015 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×