Nationaal Publiciteitsbureau – 24 september 2014

Tijdens de Open Coffee van 24 september verwelkomen we inmiddels vaste bezoeker Bart Diesch van het Nationaal Publiciteitsbureau. De Open Coffee zal plaatsvinden in restaurant Magnolia’s van BurgGolf Wijchen.

Efficiency van buitenreclame

Barts presentatie tijdens de komende open Coffee zal gaan over de efficiency van buitenreclame in al zijn eenvoud. De oudste vorm van reclame maken blijkt nog steeds enorm succesvol. In zijn presentatie zal hij buitenreclame afzetten tegen andere vormen van reclame en de toehoorders laten zien dat buitenreclame efficiënt, goedkoop en succesvol is mits goed toegepast. Deze aspecten zijn uiteraard volledig toepasbaar op lichtmastreclame.

Voor degenen die Barts presentatie nog eens rustig willen bekijken:

Over NPB

Nationaal Publiciteitsbureau – NPB – is de grootste en meest ervaren exploitant van lichtmastreclames in Nederland. Met meer dan 4500 klanten, waarvan 125 nationaal of internationaal opererend en de overige lokaal of regionaal. NPB opereert landelijk, door een uitgebreide verkoop binnen- en buitendienst met kennis van zowel de nationale als lokale markt.

Leuk om te vermelden: op www.n-p-b.nl kun je nu al zien hoe je eigen lichtmastreclame er uit zou kunnen zien!

Open Coffee Wijchen op Facebook

Naast onze Linkedin pagina en ons Twitter account hebben we sinds kort ook een Facebook pagina, voor degenen die de hele dag op Facebook vertoeven en weinig op hebben met Twitter of Linkedin :) Like onze pagina en mis nooit meer een update!

Waar en wanneer?

Deze Open Coffee vindt plaats op woensdag 24 september, tussen 9 en 11 uur, in restaurant Magnolia’s van BurgGolf Wijchen, Weg door de Berendonck 40 in Wijchen.

Graag tot dan!

Tags

Leave Yours +

No Comments

Leave a Reply

* Required Fields.
Your email will not be published.

10 keer per jaar laagdrempelig netwerken voor ondernemers uit de regio Wijchen
© Copyright 2014 Open Coffee Wijchen - Theme: FlatPack by ThemeFurnace.

×